Før DKK 189,00
DKK 169,00
SparDKK 20,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Energi og elektrolytter til top-belastninger
2. Flere lækre smagsvarianter
3. Vedligeholder din væskebalance.

Når du dyrker konditionstræning, har du naturligvis brug for energi. Med en almindelig god og varieret kost vil du typisk ave energi til cirka en times træning. Derefter kan der blive behov for et tilskud.

Kosttilskud til sportsfolk er i dag en verdensomspændende milliard-indutri. Og der er mange produkter at vælge imellem. Her hos Cykler.dk kan vi godt lide Carbo Race Electrolyte energi-pulveret fra PurePower.

PurePower Carbo Race Electrolyte er baseret på maltodextrin, som er et hurtigt virkende kulhydrat, der giver et hurtigt energi-boost. Produktet kan bruges før, under eller efter træning/konkurrence. Samtidig får du en masse gode elektrolytter (salte og mineraler), som hjælper dig med at opretholde væskebalancen. Selv et minimalt væske-underskud kan nemlig hurtigt trække din performance i den gale retning. Og kommer du først i alvorligt salt-underskud, kan kroppen ikke optage væske. Og så kan du blive alvorligt syg. Det er derfor, at man, i forbindelse med meget varme perioder, oplever læger stå frem i medierne, og minder folk om, at de skal huske at få salt nok. Det betyder ikke, at man skal spise almindeligt bordsalt i store mængder. Det er nemlig heller ikke sundt. Men især hvis man træner, kan man med fordel snuppe sig en sportsdrik, som indeholder elektrolytter.  

Vælg en af de lækre smagsvarianter, og opløs 60 gram pulver i 750 ml. vand. Så har du en lækker og effektiv sportsdrik, som er praktisk at have med, når du træner eller deltager i konkurrence.

Produktet bør opbevares utilgængeligt for børn. Husk i øvrigt, at intet kosttilskud kan eller skal træde i stedet for en sund, varieret kost.