Før DKK 349,00
DKK 289,00
SparDKK 60,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Tubeless Ready
2. GRIPTON T5 gummiblanding
3. Meget lav rullemodsatnd

Hvis du virkelig lever og ånder for at køre XC racing, har du sikkert også drømt om cykeldækket over alle cykeldæk. Dækket, som har alle de fede egenskaber, man kan ønske sig af et XC-dæk.

Amerikanske Specialized har før bevist, at deres ingeniører er i stand til at flytte grænser for, hvad man forventer er muligt. Og nu har de gjort det igen!

Fast Trak Control 2Bliss Ready T5 er et super solidt, men stadig meget let, XC-dæk. Den specielle GRIPTON T5 gummiblanding er konstrueret til at klare enhver race day. Og samtidig er dækket helt utroligt slidstærkt, idet den unikke Control casing yder en fremragende beskyttelse mod punkteringer. Og den punkteringsbeskyttelse har bestemt ikke gjort dækket hverken tungt eller klodset! Fast Trak Control 2Bliss Ready T5 er dækket til den seriøse XC-rytter, som ønsker optimal fart på op- og nedkørsler. T gummiblandingen giver nemlig et dæk med meget lav rullemodstand.

Betegnelsen 2Bliss Ready betyder bare Tubeless Ready, hvilket vil sige, at dækket er designet til at kunne bruges `slangeløst´, hvor der sprøjtes flydende latex ind i dækket, som erstatning for den traditionelle luftfyldte slange. Slangeløs brug gør ikke dækket 100% punkterfrit, men det nedsætter risikoen for punkteringer ganske voldsomt. Hvis dækket gennembores af en skarp sten eller lignende, vil latexen fylde hullet, og stivne, så punktering derved `lappes´ af sig selv.

Specialized Fast Trak Control 2Bliss ready T5 er XC-dækket til dig, der elsker at køre hurtigt, og som gerne vil have et dæk, der kan det hele, og som holder til (næsten) alt.

Det er dig, det gennemfører XC-etaperne. Men med Fast Trak Control 2Bliss Ready T5 bliver det i hvert fald ikke dækkene, du går ned på!