Før DKK 349,00
DKK 299,00
SparDKK 50,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Tubeless Ready
2. GRIPTON T7 compound
3. Superb vibrationsdæmpning giver komfort

Søger du et offroad cykeldæk, der kan bruges til stort set det hele? Måske tænker du, at et virkelig solidt og hurtigt allround cykeldæk til offroad-brug må være svært at finde?

I så fald kan du godt tænke om igen! Ingeniørerne hos amerikanske Specialized har, endnu en gang, bevist, at de formår at præstere ting, som de færreste måske tror er muligt.

Specialized Ground Control Grid 2Bliss Ready T7 er et sandt allround offroad cykeldæk. Hvadenten, du kører trail MTB eller XC racing, vil du blive glad for dette super lækre dæk. Takket være det meget alsidige mønster er dette dæk anvendeligt til såvel cykelcross som trail MTB-kørsel. Ground Control Gris 2Bliss Ready T7 har meget lav rullemodstand, og giver samtidig et helt exceptionel greb i underlaget.

Den unikke GRID casing giver ekstra beskyttelse i siderne af dækket. Det betyder lang holdbarhed, samt stor sideværts stabilitet. Og for at gøre et godt dæk endnu bedre, har Specialized anvendt GRIPTON T7 gummiblandingen, som er kendt for sine meget fine vibrationsdæmpning. Det gør enhver cykeltur til en ren fornøjelse, selv i meget kuperet terræn.

Som noget næsten selvfølgeligt, når vi snakker terrændæk fra Specialized, er Ground Control Grid 2Bliss Ready T7 et tubeless ready dæk. Det betyder, at man helt kan droppe den luftfyldte cykelslange, og i stedet sprøjte flydende latex ind i dækket. Derved reduceres risikoen for irriterende punkteringer betydeligt.

Specialized betegner selv dette dæk som det ultimative all-season XC-dæk (der, som nævnt, også kan bruges til trail MTB). Hos Cykler.dk er vi tilbøjelige til at give folkene hos Specialized ret!