Før DKK 329,00
DKK 289,52
SparDKK 39,48
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Sublim kombination af fart og vejgreb
2. XC MTB-dæk, der klarer lidt af hvert
3. Banebrydende GRIPTON gummi-blanding

Str. 29 X 2.35

Når du kører XC racing på din mountainbike, betyder det alt, at du har god kontakt til underlaget. Mountainbike-sporet er ofte mudret, og hvis dine dæk ikke passer til underlaget, kan du komme i problemer. Er der for megen friktion, kommer du ikke hurtigt nok frem. Og er der for lidt friktion, får du dårligere kontrol over cyklen. Så kan det knibe med at bremse, og i værste fald kan din cykel skride ud, med styrt til følge.

Den amerikanske producent Specialized har skabt et XC-dæk på et helt nyt niveau: Fast Trak 2Bliss Ready.

Når det handler om at finde den helt rette kombination af vejgreb og fart-egenskaber, skal du lede længe efter et bedre dæk.

Specialized har modificeret knopperne på dækket, ved hjælp af det, de kalder Finite Element Analysis. Det giver især et bedre greb på skulderknopperne, hvilket du især nyder godt af, når du skal igennem sving. Desuden er selve dæk-mønstret blevet lavet en smule bredere, hvilket skåner dæk-siderne (mindre risiko for punkteringer), og forbedrer vejgrebet yderligere.

Det gennemtestede materiale GRIPTON er særdeles solidt, og giver mindre energi-tab, i forhold til traditionelle gummi-blandinger, især når du skal ned ad sporet.

Så hvis du er på udkig efter et sæt virkelig hårdføre XC montainbike-dæk, der bringer dig sikkert igennem mountainbike-ruten, så kan du med fordel overveje disse dæk fra den verdenskendte producent Specialized.

Hos Cykler.dk er vi stolte af at være forhandler af Fast Trak 2Bliss Ready dæk fra Specialized.