Før DKK 399,00
DKK 339,00
SparDKK 60,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Tubeless Ready
2. Fantastiske dæk til din gravelbike
3. 120 TPI (Threads Per Inch)

Gravelbikes nyder stor popularitet over store del af verden, herunder også i Danmark.

Og det forstår vi godt, for gravelbikes er nogle af de mest alsidige cykler, du kan få. Den gode gravelbike klarer både dagligdags transport-cykling, ture ud i naturen og længere cykelferier.

Til en god gravelbike hører naturligvis gode dæk. Når du bevæger dig der ud, hvor almindelige landevejscykler aldrig kommer, skal der ordentlige `sutter´ på cyklen!

Fra den amerikanske producent Specialized kommer gravel-dækket Pathfinder Pro 2Bliss Ready. Og det kan lidt af hvert, præcis, som et gravel-dæk skal kunne.

Dækket har en glattere stribe på midten, hvilket gør dækket velegnet til brug på asfalt eller andet hårdt underlag. Når asfalten så slipper op, og din gravelbike virkelig er i sit es, vil du nyde godt af de kraftigere knopper på siden af dækket. Dette design giver et godt vejgreb i løst sand/grus eller lignende. Knopperne er også med til at sikre, at du bedre kan bevare kontrollen over cyklen, når du skal hurtigt igennem et sving.

Et gravel-dæk støder på mange skarpe sten i sin levetid. Derfor betyder punkteringsbeskyttelse meget. Og det er noget, som folkene hos Specialized har taget seriøst. Pathfinder Pro 2Bliss ready har nemlig både Endurant casing og BlackBelt punkteringsbeskyttelse. Ethvert cykeldæk kan punktere, men Pathfinder Pro 2Bliss Ready punkterer sjældnere end de fleste.  

Som navnet antyder, er dette dæk Tubeless Ready, hvilket betyder, at dækket kan benyttes `slangeløst´, ved hjælp af flydende latex.

Med disse dæk på din gravelbike er du klar til store cykel-oplevelser i naturen!