Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Alt i smøre- og plejemidler


Liqui Moly holder din cykel kørende


Hvis din cykel både skal køre godt, og blive ved med at se godt ud, så er der brug for gode og effektive smøre- og plejemidler. Og her er Liqui Moly helt i top. Produkterne er baseret på konstant innovation, gennem flere årtier. Liqiui Moly stræber konstant efter at blive bedre, ganske ligesom den dedikerede cykel-entusiast! Firmaet har da også vundet en lang række priser for deres både effektive og miljøvenlige produkter.

Den, der smører godt, kører godt, siger man. Og med Liqui Moly har du virkelig mulighed for at blive godt kørende! Når det handler om kædesmørelse er der flere muligheder at vælge imellem: Til våde og mudrede forhold anbefaler vi Wet Lube, hvorimod Dry Lube er sagen, når vejen er tør og støvet. Hvis du helt vil have en allround kædeolie, så prøv Liqui Molys kædespray, som er anvendelig under alle forhold.

Af andre gode smøremidler kan nævnes Liqui Moly LM40 Multispray, som både kan bruges til smøring af cyklen og til utallige andre formål i hjemmet, på arbejdspladsen og i fritiden. Hvis noget skal smøres, så har Liqui Moly den rette olie!

En ren cykel skaber glæde!


Den helt basale vask af cyklen er alfa og omega, både rent æstetisk, men så sandelig også for at sikre, at cyklen bliver ved med at virke. Grundig rengøring modvirker rusdannelse, og forlænger i sidste ende din cykels liv. Naturligvis kommer man langt med vand, men af og til har du måske ikke spand eller vandslange ved hånden. Så kan det være en god ide at medbringe den smarte sprayflaske med Liqui Moly LM40 Cykelrens. Bare sprøjt produktet på, lad det sidde i 5-10 minutter, og tør efter med en svamp. Den innovative formel går ind og opløser snavset, helt nede på mikrobiologisk niveau.  

Glansvoks får din cykel til at skinne!


Når din cykel er vasket, kan du med fordel behandle den med Glansvoksspray. Denne effektive spray lægger et mikro-tyndt, beskyttende lag over din cykel, der derved bliver vand- og smudsafvisende. Din cykel vil komme til at skinne, så nogen måske vil tro, at du har fået ny cykel! Det kan også ske, at du får brug for at affedte små emner. Til det brug er Liqui Molys Hurtigrens helt i top. Du sprøjter bare produktet på emnerne. I løbet af kort tid fordamper produktet, og efter lader produktet rent og affedtet!  

Når uheldet er ude


Enhver cyklist kommer før eller siden til at opleve en punktering. Men med Liqui Moly Cykeldæk Fix har du hjælpen lige ved hånden! Denne fikse spray kan klare en punktering, uden at du behøver afmontere dækket.

Cykler.dk – Din Liqui Moly forhandler


Hos cykler.dk er vi stolte af, at vi nu kan tilbyde vore kunder de mange effektive og miljøvenlige produkter fra Liqui Moly. Hvis du skulle have nogen spørgsmål i forbindelse med dit eventuelle køb af Liqui Moly produkter, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller e-mail. Eller kig forbi vores fysiske butik i Lemvig. Vi brænder for cykling, og står altid klar til at hjælpe og vejlede dig!