Før DKK 35,00
DKK 22,75
SparDKK 12,25
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Effektiv rensning af bl.a. bremser og gear
2. Meget nem at anvende
3. Miljøvenligt produkt

God vedligeholdelse er alfa og omega. Det gælder for mange ting her i livet, og ikke mindst for cykler. Selv om mange cykler i dag er designet med henblik på at minimere behovet for vedligeholdelse, er der nogle få ting, man bestemt ikke bør gå på kompromis med, hvis din cykel skal holde i mange år, og stadig give dig de mange fantastiske oplevelser, du fortjener.  

Når du skal rengøre og pleje din cykel, kan du få brug for at affedte forskellige små emner. Det gælder blandt andet bremser og kabler. For at kunne gøre dette på en let og effektiv måde, har du brug for et godt affedtningsmiddel.
Ikke overraskende er det den tyske producent Liqui Moly, der her kommer os i møde, med et særdeles effektivt middel. Liqui Moly Hurtigrens fjerner lynhurtigt rester of olie, fedt og andre klæbrige belægninger.

Du sprøjter ganske enkelt bare produktet på det emne, der skal affedtes. I løbet af kort tid fordamper produktet, og emner lader emnet helt rent og fedtfrit!

Produktet er designet med miljøvenlighed for øje, og indeholder hverken klorin eller acetone. Vi anbefaler dog stadig, at produktet kun bruges på steder med god ventilation. Selve spraydåsen rummer 97% produkt og kun 3% drivmiddel, så produktet er ligeledes skånsomt mod ozon-laget.

Liqui Moly er en større tysk koncern, som i flere årtier har været en kendt aktør på verdensmarkedet for smøre- og plejemidler til alt fra entreprenørmaskiner til både, og altså også til cykler. Det er med stor glæde, at vi hos Cykler.dk tilbyder disse fremragende produkter til vore kunder!