Liqui Moly Cykel Glansvoksspray

Før DKK 145,00
DKK 94,25
SparDKK 50,75
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk lakforsegler
2. Får din cykel til at skinne
3. Beskytter mod vind og vejr

Når du nu har brugt penge på en flot cykel, så ønsker du naturligvis, at den skal blive ved med at fremstå skinnende blank og flot. Helst skal den, så vidt muligt, blive ved med at se om, som da den var ny.

Men det kan være noget af en udfordring, ikke mindst i et til tider meget vådt klima som det danske. Cykler.dk er en forretning med rødder i det vestjyske, og vi kender derfor til den salte vestenvind. Havluften er sund for mennesker, men desværre ikke for metaldele, der let angribes af rust. Hvis du ønsker at beskytte din cykel bedst muligt mod rust, er det en god ide at bruge en lakforsegler.
Den anerkendte tyske producent Liqui Moly melder sig på banen med den innovative glansvoksspray. Her får du en silikonefri lakforsegler, der udfylder mindre ridser, og efterlader overfladen spejlblank og skinnende. Samtidig bliver overfladen vandafvisende, så vanddråber let perler af.

Sådan gør du:
•Vask cyklen grundigt, og lad den blive helt tør
•Ryst spraydåsen, spray et tyndt lag glansvoksspray på, og lad det tørre. Poler med en ren, tør mikrofiberklud eller lign.

Du cykel fremstår nu skinnende blank, med en fantastisk farvedybde, og er desuden blevet vand- og smudsafvisende.

Hvis du ikke før har behandlet sin cykel med nogen form for lakforsegler, vil du blive overrasket over resultatet. Nogen vil måske endda tro, at du har fået en helt ny cykel!

Liqui Moly glansvoksspray er desuden også særdeles velegnet til elcykler.
Hos Cykler.dk elsker vi skinnende blanke cykler. Det er derfor med stolthed, at vi tilbyder Liqui Moly glansvoksspray til vore kunder!