Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Blændende effektive produkter fra Liqui MolyLiqui Moly får din cykel til at skinne


Produkterne fra Liqui Moly er først fornylig blevet en del af Cykler.dks varesortiment, men firmaets historie går flere årtier tilbage. Bag navnet Liqui Moly finder vi en stor, tysk koncern, med over 60 års erfaring indenfor fremstilling af smøre og plejemidler til stort set ethvert brug. I hjemme, på arbejdspladsen og i fritiden er der masser af situationer, hvor noget skal rengøres og/eller smøres. Og lige meget, hvad det drejer sig om, har Liqui Moly et produkt, der kan løse opgaven.

Først skal din cykel selvfølgelig gøres ren. Og til det brug er Liqui Moly Cykelrens god at have, hvis du ikke lige har en vandslange eller en spand vand ved hånden. Du sprayer bare produktet på, lader det virke i 5-10 minutter, og bruger så en børste eller en svamp til at fjerne det genstridige skidt, der måtte sidde tilbage. Produktet er baseret på nano-teknologi, som nemt og effektivt opløser snavs.

Kæden er en af de mest vitale dele på din cykel. Derfor skal den naturligvis passes og plejes, så den kører gnidningsløst, og holder længst muligt. Derfor anbefaler vi, at du giver den en gang Kæderens, inden du smører den med én af de gode Liqui Moly kædeolier, som du også kan finde her på Cykler.dk. Øvrige mekaniske dele på din cykel kan du for eksempel smøre med LM40 Multi-Funktions-Spray.

Nu står din cykel så og skinner, fin og ren. Og det skal den gerne blive ved med så længe som muligt. Og det kan du sørge for, ved at bruge Glansvoksspray, der er en fremragende lakforsegler, som gør din cykel vand- og smudsafvisende.

Hvis skaden er sket, og nogle dele på din cykel er rustet fast, er Liqui Moly også her klar med en hjælpende hånd, i form af Keramik Rustløsner m. kuldechok. Denne fantastiske rustfjerner fryser emnet ned, hvorved rusten lettere løsnes. Samtidig har produktet naturligvis også en smørende og plejende virkning.

Liqui Moly er miljøvenlig


Når du bruger produkter fra Liqui Moly, behøver du ikke være nervøs for at komme til at belaste miljøet unødigt. Miljøvenlighed er nemlig noget, der betyder meget for Liqui Moly. For eksempel er firmaets smøremidler baseret på vegetabilske stoffer, i stedet for på petroleumsbaserede olier. Mange af rengørings- og plejemidlerne er endvidere biologisk nedbrydelige. Og til spraydåserne bruges ozon-venlige drivmidler.

Cykler.dk er din Liqui Moly-forhandler


Hos Cykler.dk er vi glade og stolte over, at vi nu er i stand til at tilbyde de skønne produkter fra Liqui Moly til vore kunder. Vi ønsker, at hver eneste kunde skal have en god oplevelse. Derfor står vi altid klar med råd og vejledning, enten via e-mail, pr. telefon, eller hvis du vælger at kigge indenfor i vores fysiske butik i Lemvig. Vi er altid klar med råd og vejledning. Intet spørgsmål er for lille, og intet er for stort!

I øvrigt giver vi gratis fragt på alle ordrer over 299 kr. Og køber du for mindre end 299 kr., finder vi en god fragt-pris til dig.