Liqui Moly Cykel Kæderens

DKK 69,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Affedter let både bremser og kæde
2. Forlænger kæde og bremser liv
3. Meget nem at anvende

At rengøre og pleje sin cykel behøver ikke være nogen avanceret videnskab. Og alligevel er der nogle ting, som det kan være godt at have styr på, så man er i stand til at give sin cykel den pleje, den fortjener, for at kunne holde i mange år.

De fleste ved sikkert, at kæden skal smøres. En tør kæde er blandt cyklistens værste fjender. Men før man smører sig kæde, anbefalers det, at man affedter den, så den er helt fri for rester af snavs og gammel olie. Til det formål har du brug for en god kæderens.

Bremserne har ligeledes godt af at blive affedtet af og til. Dog er det værd at gøre opmærksom på, at man aldrig bør bruge friktions-reducerende midler på bremsedelene, da mindre friktion er lig med ringere bremse-egenskaber. Bremserne skal altså affedtes, men de skal IKKE smøres efterfølgende!
Fra tyske Liqui Moly kommer dette produkt, som er bremse- og kæderens i et. Ved hjælp af dette glimrende produkt kan du, hurtigt, og effektivt, affedte såvel kæde som bremser. Snavs og gammel olie opløses. Let og elegant.

Sådan gør du:

Ved kæden:
•Spray en rigelig mængde af produktet ud over kæden, aftør overskydende væske, og lad det virke i 10 minutter
•Påfør derefter kæden en god kædeolie. Aftør overskydende væske, og lad det virke i endnu 10 minutter

Ved bremserne:
•Spray en rigelig mængde af produktet ud over skivebremse-systemet, aftør overskydende væske, og lad det virke i 10 minutter
•Brug IKKE kædeolie eller andre friktions-reducerende midler på bremsedelene!