Pedaler - Cyklens omdrejningspunkt!

Hvilke typer af pedaler pedaler findes der?


Her er det væsentligt at se på, hvilken form for cykling, pedalerne skal bruges til. Til dig, der elsker hurtige ture på landevej, har vi racerpedaler.

Dernæst findes der pedaler til brug på mountainbikes. Og endelig er der ganske almindelige pedaler til hverdagscykler/citybikes.

Mærkerne hedder eksempelvis Shimano og Crankbrothers.

Ydermere bør du beslutte dig for, om du vil have platformspedaler (dvs. flade pedaler), eller klikpedaler, hvor du klikker cykelskoene fast på pedalernes klamper. Platformspedaler har den fordel, at de også kan bruges med almindeligt fodtøj. Det bedste resultat for du dog, når du bruger cykelsko.

Heldigvis er det også muligt at få det bedte fra begge verdener: En vendbar pedal kan bruges som flad pedal på den ene side, og som klikpedal på den anden.

I hverdagen, når du f.eks. cykler til og fra job eller uddannelse, bruger du den flade side af pedalen, og har almindeligt fodtøj på. Så er du også fri for at slæbe skiftesko med. I fritiden, når du skal ud at give den gas på skovstien eller MTB-sporet, vender du pedalerne, og klikker dine cykelsko fast. Så enkelt er det faktisk!

Her på siden finder du pedaler i bogstaveligt talt enhver prisklasse. Og vi hjælper selvfølgelig gerne med at finde lige netop de pedaler, der passer til dit behov.

Nu sidder du måske og tænker: Jaja, det er meget godt alt sammen. Men jeg skal bare bruge et sæt helt almindelige pedaler til min hverdagscykel! Og her kan disse pedaler fra Spectra være et godt og billigt bud!    

Hvorfor er Cykler.dk det bedste sted at shoppe pedaler?


Hos Cykler.dk er alle ansatte dedikerede cykel-freaks. Vi lever og ånder for livet på 2 hjul, og stræber efter at yde Danmarks bedste kundeservice. Tøv derfor ikke med at kontakte os, enten på mail: info@cykler.dk, på tlf.: 77340818, eller ved at besøge vores fysiske butik i Lemvig.

Husk også, at v giver fri fragt på alle ordrer til 299 kr. eller derover. Og køber du noget, der koster mindre, så laver vi en god pris på fragten!