Før DKK 949,00
DKK 789,00
SparDKK 160,00
Levering 1-2 dage
b]Derfor vil du elske dem[/b]
1. Lavet i let og stærkt magnesium
2. Til dig, der bruger store skostørrelser
3. Slidstærk stål-spindel

I det daglige skænker du måske ikke dine pedaler mange tanker. De er der jo bare! Og alligevel er det ikke til at komme uden om, at netop pedalerne er blandt de mest vitale dele på enhver cykel! Og hvordan skulle man kunne få en god og effektiv cykel-oplevelse, hvis ikke, pedalerne er i orden?

Derfor er det godt, at Cykler.dk er din forhandler af de lækre Crankbrothers MTB-pedaler. Her ser du Stamp 3 large, som er designet til dig, der bruger store skostørrelser (typisk 43-49). Du kan evt. vælge at kombinere pedalerne med et par Crankbrothers Stamp MTB-sko. Så er du i hvert fald godt kørende, hvad pedaler og sko angår!

Selve trædefladen måler 111x114 mm, og tykkelsen er kun 16 mm. For at holde vægten nede, er pedalen lavet i magnesium. Det bevirker, at et sæt af disse fine pedaler kun vejer 386 gram. Pedalens spindel er af stål, og lejerne er af særdeles god kvalitet. Vi forstår derfor godt, at Crankbrothers tør give 5 års garanti på Stamp 3 Large.

På hver side af hver pedal er der 10 udskiftelige stifter, som holder din sko godt fast. Det formindsker risikoen for irriterende og potentielt farlige situationer, hvor din fod smutter af pedalen, når du for alvor tramper igennem.

Hvis du er på udkig efter et par gode og solide flade MTB-pedaler, der, rent prismæssigt, ligger i den gode mellemklasse, så er Crankbrothers Stamp 3 et særdeles fornuftigt bud på en pedal, der kan holde til at blive brugt. Og hvis du bruger en stor skostørrelse, er er det Large-udgaven, vi anbefaler!