Før DKK 949,00
DKK 789,00
SparDKK 160,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Stærke og lette MTB-pedaler i magnesium
2. Solid stål-spindel og gode lejer
3. 10 justerbare stifter på hver side

En pedal er ikke bare en pedal. Det ved du, hvis du holder af at cykle tit og langt. Det er pedalen, der overfører kraften fra dine tråd til cyklens hjul, og i sidste ende videre til underlaget. For at kunne cykle godt, har du derfor brug for en god pedal.

Og heldigvis behøver en god pedal hverken være stor, tung eller dyr. Her ser du Stamp 3 Small, fra den anerkendte producent Crankbrothers. Som du ser, er der tale om en flad pedal. Som noget helt specielt er den ikke lavet af jern, men derimod af det langt lettere metal magnesium. Desuden er pedalen kun 16 mm tyk, hvilket selvfølgelig også er med til at holde vægten nede. Faktisk vejer disse lækre pedaler kun 351 gram pr. par. Selve spindlen er udført i stål, for at sikre, at slidstyrken forbliver i top. Selve lejerne er ligeledes lavet i virkelig solide materialer. Derfor ydes der også hele 5 års garanti på Crankbrothers Stamp 3 Small pedalerne.

På hver side af pedaler finder du 10 justerbare stifter, som sørger for, at din sko har et særdeles godt greb på pedalen, selv når du for alvor tramper igennem. Hvis du bruger disse pedaler sammen med Crankbrothers Stamp MTB-skoene, så har du en virkelig solid kombination, som er perfekt til dig, der elsker enduro racing, downhill og anden MTB-sport.

Crankbrothers Stamp 3 small pedalerne anbefales især til dig, der bruger skostørrelse 37-43 (5-10 i amerikanske størrelser). Bruger du større sko, anbefaler vi en large pedal. Dem kan du også finde her på Cykler.dk.