Før DKK 359,00
DKK 339,00
SparDKK 20,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Gode og billige MTB-pedaler i str. Large
2. Udført i et lækkert komposit-materiale
3. 9 stifter på hver side af pedalen

En god og solid flad mountainbike-pedal behøver heldigvis ikke koste en mindre formue. Hos Cykler.dk er vi meget glade for pedaler fra producenten Crankbrothers. Dette firma er nemlig leveringsdygtig i pedaler til næsten ethvert budget. Og kvaliteten står i et fornuftigt forhold til prisen.

Uanset, på hvilket niveau, du dyrker MTB-sport, så skal pedalerne passe til dig. Og hvis du bruger en stor størrelse i sko, så kan vi anbefale Stamp 1 Large. Denne smarte pedal er designet til dig, der bruger størrelse 43-49 i sko. Hvis du kombinerer denne pedal med et par Crankbrothers Stamp MTB-sko, har du en virkelig fornuftig kombination.
Selve pedalen, som måler 114x111 mm, er lavet af et komposit-materiale, som er både let og stærkt. Selve spindlen er af stål.

Den samlede vægt for disse pedaler er 329 gram pr. sæt. Lejerne er gode og solide. Overordnet set får du derfor en god og effektiv pedal, set i forhold til den relativt beskedne pris.
NI stifter på hver side af pedalen sørger for, at den fod ikke smutter af pedalen, når det går hårdt for sig, og du giver den maks. gas.

Crankbrothers Stamp 1 Large fås i flere flotte farver, så du vælger selv, om du helst vil have den diskrete sorte pedal, eller om du vil vælge en farve, der lyser lidt mere op i landskabet.

Tjek sortimentet af Crankbrothers pedaler og sko ud her på Cykler.dk, eller kig ind i vores fysiske butik i Lemvig. Vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at du vil blive lige så begejstret for disse lækre produkter, som vi er!