Før DKK 649,00
DKK 549,00
SparDKK 100,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Solide MTB-pedaler til billig pris
2. Stærk aluminiumskonstruktion
3. Fin kontakt mellem sko og pedal

Uanset, om du er virkelig dedikeret MTB-rytter, eller om du dyrker motion og hugge-cykling på et mere moderat plan, så skal alle cyklens dele være i orden. Det gælder ikke mindst pedalerne. Hvis der ikke er god kontakt mellem din sko og pedalen, så bliver kraftoverførslen derefter.

Men heldigvis kan det sagtens lade sig gøre at få et sæt gode MTB-pedaler, der ikke behøver koste en bondegård. Det er
Stamp 2 pedalerne fra den populære producent Crankbrothers er tydeligt bevis på. Pedalen ses her i str. Small.
Her er der tale om et sæt solide Aluminiumspedaler, med en god 100x100 mm trædeflade. På hver side af pedaler er der 10 stk. udskiftelige stifter, som sikrer, at din cykelsko har et virkelig solidt greb i pedalen, så din fod ikke smutter nogen steder, når du for alvor tramper i pedalerne. Spindlen er lavet i stål, så holdbarheden er i top.

Pga. metal-konstruktionen er disse pedaler en smule tungere end visse andre Crankbrothers-pedaler. Men den ekstra vægt spiller næppe den store rolle, idet der jo er tale om et sæt pedaler i den moderate prisklasse. Ligesom på andre af producentens pedaler ydes der 5 års garanti på Stamp 2 Small.

Crankbrothers pedaler i str. small anbefales til skostørrelser fra 37-43. Til større skostørrelser skal du op i en str. Large pedal. Dem finder du også her på Cykler.dk.  

Hvis du kombinerer et sæt Stamp 2 pedaler med et par Crankbrothers Stamp MTB-sko, så er du godt kørende, hvad både kraftoverførsel om komfort angår!