Før DKK 399,00
DKK 349,00
SparDKK 50,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Virkelig gode flade MTB-pedaler til prisen
2. Lav vægt og fin kraftoverførsel
3. Udskiftelige stål-pins giver godt fodfæste

Der kan være mange gode grunde til at vælge at have flade pedaler på sim mountainbike. Faktisk er flade pedaler mange MTB-rytteres foretrukne valg, når det gælder downhill, endure mm.

Her ser du de flade Line Elite MTB-pedaler fra Bontrager. Her får du virlkelig kvalitet for pengene. Disse lækre pedaler er udført i en solid nylonkonstruktion, som dels gør pedalerne meget slidstærke, og dels er med til at holde vægten nede. De forseglede lejer bidrager yderligere til at forlænge pedalernes levetid.

De udskiftelige knopper af stål sørger for, at du altid har et godt fodfæste på pedalen. Der er således ikke stor risiko for, at din fod pludselig smutter af pedalen, når du for alvor tramper igennem. Og så skal vi jo heller ikke glemme, at god kontakt mellem foden og pedalen er alfa og omega for en god kraftoverførsel. Når du cykler, vil du jo helst, at alle de watt, din krop kan generere, overføres til pedalen, og i sidste nede til hjulene.

Pedalerne monteres let, ved hjælp af enten en 6 mm unbrakonøgle eller en standard 15 mm pedalnøgle.

Nu tænker du måske: Hvis jeg har flade pedaler på min MTB, kan jeg så cykle i mine almindelige sko? Og her må vi svare: ja, det kan du godt. Men vi vil dog, til hver en tid, anbefale, at du anskaffer dig et par rigtige MTB-sko, designet til bug sammen med flade pedaler.

Med et sæt Bontrager Line Elite pedaler på din MTB bliver du godt kørende, uden at du skal have den store tegnebog frem!