Hvilken type cykelholder har jeg brug for?


Svaret afhænger selvfølgelig af, hvad du skal bruge din cykelholder til. Hvis den skal bruges til at hænge din cykel op på væggen, så skal du selvfølgelig vælge en vægmonteret cykelholder. Og dem har vi nogle forskellige af.

Lad os kigge lidt på nogle af modellerne!

Det mest enkle valg er en simpel ophængskrog, som BTL-26, fra BBB. Krogen har en maksimal bæreevne på 15 kg, hvilket er tilstrækkeligt til langt de fleste almindelige cykler, en langtfra nok til en elcykel.
Et lidt kraftigere alternativ er BTL-93. Den kan bære 20 kg., hvilket er nok til langt de fleste cykler. Dog kan der være enkelte elcykler, som er tungere. Så check, hvad din cykel vejer, før du bestiller en cykelholder til vægmontering.

OBS: Før du begynder at sætte en vægmonteret cykelholder op, så vær opmærksom på, hvad dine vægge er lavet af. Hvis du f.eks. har gipsvægge, så anbefaler Cykler.dk, at du bruger en slags plugs, som er specielt beregnet til denne type vægge!

En anden type cykelholdere er dem, der er beregnet til at montere på en bil. Der er mange situationer, hvor det er praktisk at kunne transportere én eller flere cykler pr. bil: Måske skal du deltage i et cykelløb, der foregår langt væk, eller måske skal du sydpå, for at prøve kræfter med Alperne eller Pyrenæerne. Kun fantasien sætter grænser.

Når det handler om cykelholdere til (bil)transport af cykler, er Thule det førende brand på markedet. Thule er svensk topkvalitet, baseret på mere end 70 års erfaring.

Modellerne er mange. Til transport af op til 2 cykler kan du sandsynligvis klare dig med en Thule Xpress. Hvis hele familien skal på cykelferie, kan du få en Thule Hangon, med plads til op til 4 cykler.

I den helt tunge klasse har vi Thule VeloCompact 927, med plads til op til 4 cykler, eller Thule VeloCompact 925, med plads til to. Disse cykelholdere er ideelle til dig, der transporterer dine cykler langt og ofte.
Har du ikke anhængertræk på din bil? Så kan du kigge på en cykelholder til montering på bilens tagbagagebærer. Det kan eksempelvis være en FreeRide 532 eller en ProRide 591.

Hvorfor skal jeg købe cykelholder hos Cykler.dk?


Hos Vestjyllands største cykelbutik, Cykler.dk, står et stort team af højt kvalificerede medarbejdere klar til at vejlede dig. Vi er alle passionerede cykel-atleter, og stræber efter at yde den bedst mulige kundeservice.

Kontakt os på info@cykler.dk. På tlf.: 77340818, eller kig ind i vores fysiske butik, i den smukke vestjyske by Lemvig.

Husk: Vi giver fri fragt på alle ordrer over 299 kr.!