Cykelholdere til opbevaring af cyklen


Der er mange fordele ved at opbevare sin cykel indendørs: Cyklen er beskyttet mod vind og vejr, og også skjult for nysgerrige blikke, så uærlige personer ikke så let bliver fristet til tyveri.

Men en cykel fylder som bekendt en del, og det er derfor ofte praktisk at kunne hænge cyklen op på væggen.
Den mest enkle cykelholder til væggen er en ganske almindelig ophængskrog.

Det er dog også muligt, at få en cykelholder, som er baseret på en `gaffel´, som cyklen hviler i. Nogle cykelholdere af denne type er sammenklappelige, så man kan slå dem op, når man har taget cyklen ned fra væggen.

OBS: Vær opmærksom på, om holderen kan bære din cykels vægt. De fleste holdere er dimensioneret til maksimalt 20 kg. hvilket er mere end tilstrækkeligt til de fleste almindelige cykler, men kan være i underkanten til elcykler. Vi anbefaler derfor, at man ikke hænger elcykler op på væggen.

Vær også opmærksom på, hvad dine vægge er lavet af. Hvis du har gipsvægge, bør en væghængt cykelholder monteres med plugs, som er beregnet specielt til gipsvægge.


De væghængte cykelholdere, du finder her på siden, er af mærket BBB.

Cykelholdere til bilen


Med en cykelholder til bilen har du mulighed for at tage cyklen med på ferien, til løb andre steder i verden, eller bare, når du gerne vil udforske lokaliteter uden for dit lokalområde.

Nogle cykelholdere er beregnet til montering på taget af bilen, mens andre er til anhængertrækket.

Thule er nok det mest kendte mærke, men også XLC laver cykelholdere af meget høj kvalitet.

Hvis du skal have en eller flere elcykler med bagpå bilen, anbefaler vi en XLC cykelholder, da disse i reglen er lidt bredere end cykelholdere af mærket Thule.

Nogle af de lidt dyrere cykelholdere er med vippefunktion.

De fleste cykelholdere har en maksimal lasteevne på 60 kg.

Køb en cykelholder på Cykler.dk


Når du køber en cykelholder hos Cykler.dk, får du ikke alene et kvalitetsprodukt. Du får også fri fragt, samt prisgaranti i forhold til alle andre danske webshops og fysiske butikker.

Vi er Vestjyllands største fysiske cykelbutik, og har desuden en stor og velfungerende webshop med alt indenfor cykler og tilbehør.

Send os en mail på info@cykler.dk, ring på telefon 77340818, eller besøg vores fysiske butik i den smukke vestjyske by Lemvig.