Cykelholder BBB Vægbeslag BTL-93

DKK 249,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Praktisk, sammenfoldelig cykelholder til vægmontering
2. Maks. bære-evne: 20 kg.
3. Perfekt til garage, cykelskur eller kælder

Når din cykel ikke er i brug, skal du have et sted at opbevare den. Det er bestemt hverken særlig praktisk eller særlig sikkert at have din cykelstående på åben gade. Bedst er det, hvis du har mulighed for at opbevare din cykel i en garage, et skur eller en kælder. Men cykler fylder. Det kan derfor være en gode ide at anskaffe sig et solidt vægbeslag, som din cykel kan hænge på væggen. På den måde optager den ingen gulvplads. Især i de større byer ser man endda disse smarte cykelholdere anvendt i mindre lejligheder.  

Fra producenten BBB kommer det smarte BTL-93 vægbeslag. Det skrues fast til væggen, og så kan du, let og elegant, hænge din cykel op, når du kommer hjem efter en veloverstået cykeltur. Når du så tager cyklen ned igen, folder du cykelholderen sammen, så den ikke fylder mere end højest nødvendigt.

Cykelholderen har en maks. Bæreevne på 20 kg, hvilket er mere end rigeligt til de fleste cykler (måske lige med undtagelse af de tungeste elcykler). Krogene er vinkeljusterbare, og der er endda en ekstra krog, hvorpå du f.eks. kan hænge din cykelhjelm. Holderen er udstyret med en blød skumpolstring, så den ikke ridser din cykels fine lak.

Hvis du vælger at montere et BBB vægbeslag BTL93 i garagen, skuret eller kælderen, fylder din cykel mindst muligt. Det vil din ægtefælle/partner sandsynligvis også sætte pris på. Samtidig er cyklen beskyttet mod vind og vejr, og skjult for nysgerrige blikke, så du ikke frister svage sjæle, ved at have din cykel stående frit fremme. Som du ser, er fordelene mange.