DKK 149,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Smart og praktisk væghængt cykelholder
2. Kan bære stort set alle alm. cykler
3. Sparer plads i boligen, garagen eller cykelskuret

En cykel er en skøn opfindelse. Det er vi mange, der kan skrive under på. Men opbevaringen kan være problematisk. Det er ikke os alle, der har en garage, et skur eller en kælder, hvor der er plads til, at cyklen kan stå. Og har man mere end en cykel, kan man for alvor få pladsproblemer.

At lade cyklen stå udendørs er sjældent nogen holdbar løsning i længden: cyklen udsættes for vind og vejr, og man kan risikere, at cyklen slet ikke er der, når man kommer og skal bruge den. Så hvad gør den kloge cykel-entusiast:?Han/hun køber naturligvis en vægophængt cykelholder! Og dem har Cykler.dk indtil flere modeller af!

BBB Parking Lot er en cykelholder af den type, som skrues fast på en væg. Cyklens forhjul placeres så i holderen. Selve krogen skal gå ind mellem egerne. Du behøver ikke frygte, at hjulene tager skade af, at cyklen hænger på denne måde.
Når fælgene kan klare en brugervægt på måske over 100 kg., kan de også tåle at bære cyklens vægt. Hvis du kører elcykel, anbefaler vi dog at du opbevarer den på en anden måde.  

Rent vægtmæssigt kan holderen klare langt de fleste almindelige cykler. Men den er dog ikke egnet til elcykler, som er for tunge, pga. den ekstra vægt, som motor og batterier føjer til cyklen.

BBB Parking Lot er ganske bred, og kan klare dæk-bredder på helt op til 3´´. BBB Parking Lot er således også velegnet til dig, der har en mountainbike.

BBB Parking Lot gør det muligt for dig at opbevare din cykel i din egen bolig, uden at den optager megen plads.