DKK 559,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Meget behagelige vind- og vandtætte skoovertræk
2. Dansk kvalitet fra GripGrab
3. Perfekte til landevejscykling vinter og efterår

Landevejscykling er fantastisk. Ikke mindst, når solen skinner fra en skyfri himmel! Men det gør den jo desværre langtfra altid her i Danmark. Du skal ikke cykle ret mange ture, før du kommer til at opleve regnvejr. Så snart, der er vand på vejen, vil vand og snavs sprøjte op på dine cykelsko. Og gode cykelsko er som bekendt ikke gratis. Det er derfor værd at beskytte dine sko bedst muligt. Og det kan du gøre med de lækre, strikkede Flandern skoovertræk fra den danske producent GripGrab.

Skoovertrækkene er udført i et lækkert strik-materiale, som af sig selv former sig efter dine cykelsko. Selv om materialet er både vind- og vandtæt, er det også yderst åndbart, slidstærkt og komfortabelt at have på.

Sprøjtende vand fra kørebanen er ikke noget problem. Og et par vandpytter klarer disse skoovertræk også. Producenten gør dog opmærksom på, at hvis du ligefrem vader i vand til knæene, så kan du ikke forvente, at disse skoovertræk holder dine fødder tørre.

Disse skoovertræk holder dine fødder tørre i al slags vejr, samtidig med, at komfort og klassisk design går op i en højere enhed. Navnet Flandern skyldes nemlig inspiration fra de skoovertræk, som flanderske cykelryttere har brugt gennem mange år.

Det anbefales, at skoovertrækkene bruges sammen med vandtætte benvarmere eller bib tights, som trækkes udenover skoovertrækkene. Så undgår du, at vand, der løber ned langs benet, enden inde i skoovertrækket.
Flandern skoovertræk kan håndvaskes, og bør ikke tørretumbles.

Materiale-sammensætning, yderstof:
•79% polyester
•17% elasthan
•4% gummi

Inderstof:
•55% akryl
•43% polyamid
•2% gummi