Grip Grab Classic Termo Benvarmere

DKK 419,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Fantastisk isolerende og åndbare
2. Sublim komfort
3. dansk kvalitet fra gripGrab

Det er så indlysende, at det næsten gør ondt: Det er benene, du bruger, når du cykler, og for at dine ben kan fungere optimalt, skal de holdes varme. På den måde bliver du i stand til at performe bedst muligt, samtidig med, at du forebygger skader. Et par benvarmere kan derfor være en god ting, hvis du også ønsker at cykle i den kolde del af året.

De dejlige Classic Termo benvarmere kommer (naturligvis, fristes man til at sige) fra den danske producent GripGrab, som, lige siden grundlæggelsen for mere end 20 år siden, har specialiseret sig i at fremstille solidt og funktionelt cykeltøj og andet tilbehør til rimelige priser. Benvarmerne er fremstillet af 85% polyamid og 15% elasthan. Resultatet er et meget blødt fleece-materiale, som er både åndbart og temperaturregulerende. Så du holder dine ben varme, uden at de kommer til at `koge´, når sveden begynder at løbe.
Benvarmeren holdes på plads af en elastisk silikone-besætning ved benvarmerens overkant. Og selve sømmen ligger på bagsiden af benvarmeren, så den ikke giver unødig friktion. Ganske i GripGrabs ånd er der tænkt på komfort, hele vejen igennem.

GripGrab Classic Termo benvarmerne kan maskinvaskes, sammen med lignende farver, men de er uegnede til tørretumbling og strygning.

Hos Cykler.dk får du disse skønne benvarmere til en fordelagtig pris. Og hvis du gerne vil have dem tilsendt, giver vi endda gratis fragt, ligesom på alle andre ordrer over 299 kr.! Så kan du bare slappe af, og glæde dig til IKKE at fryse om benene, næste gang, du skal ud at cykle en tur!