Grip Grab Light Midseason Benvarmere

DKK 319,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lette, isolerende og åndbare
2. meget behagelige at have på
3. Refleks-logoer for øget synlighed i mørke

Det er skønt at cykle. Og det gælder i stort set al slags vejr, hvis man, vel at mærke, har det rette udstyr! I ekstremt vejr, såsom stormvejr, meget kraftig sne eller isslag kan det være forbundet med alvorlig fare at cykle, og så anbefaler vi, at du finder et andet transportmiddel. Men ellers har vi beklædningsgenstande, der sætter dig i stand til at cykle i de fleste af de vejrtyper, man typisk oplever her i Danmark.

Her i landet kan vejret ofte være noget omskifteligt. Selv på en dejlig sommerdag, kan der hurtigt komme en byge, så du kan blive kold og våd. Og her i Vestjylland, hvor Cykler.dk har hjemme, kender vi til havgus, som hurtigt kan forårsage voldsomme temperaturfald.

Og så er det rart med et par gode benvarmere! Og her kommer danske Grip Grab ind i billedet, med de lækre Midseason Lightweight benvarmere. De er lavet i 80% polyamid og 20% elastan, som gør, at de er både lette, isolerende, åndbare og meget strækbare.  

Silikone-besætninger øverst og nederst sikrer, at benvarmerne ikke glider ned, når du tramper igennem i pedalerne. Og hvis solen igen bryder frem, og det bliver varmt, kan du hurtigt tage benvarmerne af, og putte dem i lommen på din cykeltrøje. Og når du cykler i mørke, giver refleks-logoerne på siderne øget synlighed.

Grip Grab Lightweight Midseason benvarmerne kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men de bør ikke tørretumbles eller stryges.

Hold benene varme og cykelglæden i top med de lækre benvarmere fra danske Grip Grab!