Før DKK 369,00
DKK 249,00
SparDKK 120,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. 4mm DoctorGel
2. Giver fantastisk komfort
3. Optimal bevægelsesfrihed

Generelt skal man aldrig undervurdere betydningen af et par gode cykelhandsker. Handskerne giver øget komfort på de lange etaper. De beskytter dine hænder. Og ikke mindst sikrer de, at du altid har et godt greb om styret. Det giver bedre kontrol over cyklen, og i sidste ende bedre trafiksikkerhed.

Der findes cykelhandsker til praktisk talt ethvert behov. Og den danske virksomhed Grip Grab er godt med på alle fronter, når det gælder beklædning til cykel-atleter. Kast f.eks. et blik på de lækre, kortfingrede ProGel handsker!
Disse handsker må siges at være blandt de mest komfortable sommerhandsker på markedet i dag. Handskerne er udført i skønne, lette materialer, og i håndfladerne finder du en polstring af 4mm DoctorGel, som sikrer dig optimal komfort, selv på meget lange etaper. Det betyder mindre træthed og ømhed i fingrene.

Handskerne korte fingre giver dig optimal bevægelsesfrihed. Når turen er til ende, og du skal have handskerne af igen, hiver du bare i den dertil beregnede strop. Desuden er handskerne udstyret med en smart magnetlås, der holder sammen på den, når de ligger i skuffen, skabet eller cykeltasken.

Materialer:
•40% polyester
•30% polyamid
•20% polyurethan
•10% Elastan

Grip Grab ProGel handskerne kan maskinvaskes ved 30 grader, men de bør ikke tørretumbles, stryges eller iblødsættes. Mørke farver bør vaskes separat.

De kortfingrede ProGel handsker fra Grip Grab er et par perfekte sommerhandsker til dig, der dyrker landevejscykling eller MTB-kørsel på hobby-niveau.

Hos Cykler.dk er vi stolte af at kunne kalde os din forhandler af de smarte produkter fra danske Grip Grab.