MET Terranova
Før DKK 949,00
Fås i 12 farver
MET Terranova MIPS
Før DKK 1.099,00
Fås i 8 farver
MET Roam MIPS
Før DKK 1.499,00
Fås i 8 farver
MET Hooray
Før DKK 399,00
Fås i 11 farver
MET Strale
Før DKK 749,00
Fås i 6 farver
MET Veleno MIPS
Før DKK 1.199,00
Fås i 6 farver
MET Vinci MIPS
Før DKK 949,00
Fås i 6 farver
MET Veleno
Før DKK 949,00
Fås i 6 farver
MET Rivale MIPS
Før DKK 1.349,00
Fås i 6 farver
MET Manta MIPS
Før DKK 2.099,00
Fås i 6 farver
MET Estro MIPS
Før DKK 1.099,00
Fås i 6 farver
MET Parachute MCR MIPS
Før DKK 2.799,00
Fås i 6 farver
MET Trenta MIPS
Før DKK 2.099,00
Fås i 5 farver
MET Trenta 3K Carbon MIPS
Før DKK 2.599,00
Fås i 5 farver
MET Mobilite
Før DKK 649,00
Fås i 6 farver
MET Mobilite MIPS
Før DKK 899,00
Fås i 5 farver
MET Urbex MIPS
Før DKK 1.599,00
Fås i 4 farver
MET Allroad
Før DKK 799,00
Fås i 4 farver
MET Downtown
Før DKK 499,00
Fås i 6 farver
MET Echo MIPS
Før DKK 749,00
Fås i 5 farver
MET Echo
Før DKK 549,00
Fås i 5 farver
MET Hooray MIPS
Før DKK 699,00
Fås i 6 farver
MET Grancorso
Før DKK 999,00
Fås i 4 farver
MET Trenta 3k Carbon
Før DKK 2.399,00
Fås i 4 farver
MET Downtown MIPS
Før DKK 649,00
Fås i 5 farver
MET Allroad MIPS
Før DKK 949,00
Fås i 3 farver
MET Idolo
Før DKK 549,00
Fås i 4 farver
MET Eldar
Før DKK 499,00
Fås i 8 farver
MET Miles
Før DKK 499,00
Fås i 3 farver
MET Miles MIPS
Før DKK 649,00
Fås i 3 farver

En hjelm er cyklistens måske vigtigste udstyr


Sikkerhed betyder meget, når du, som cyklist, bevæger dig ud i trafikken.

Ganske vist er brug af cykelhjelm ikke lovpligtigt. Men det er alligevel klogt at bære cykelhjelm, hver eneste gang, du sætter dig op på cyklen. Faktisk bør en hjelm være det vigtigste stykke cykeludstyr, der findes.

Og hvis du vælger en MET cykelhjelm, er du sikker på at få en god og sikker hjelm, som ikke alene beskytter hovedet, i tilfælde af et styrt, men som også forener komfort og flot design.

MET laver cykelhjelme til alle typer af cyklister, og når du køber en MET hjelm, kan du være sikker på, at den er baseret på de nyeste teknologier, med henblik på at optimere både sikkerhed, komfort og design. Det er da heller ikke nogen tilfældighed, at mange professionelle atleter sværger til netop MET, som deres faste hjelm-leverandør.

At køre med hjelm skal føles behageligt


Det skal være en behagelig oplevelse at have en hjelm på hovedet. Og en mange hjelm skal kunne opfylde mange funktioner. Det ved folkene hos MET.

Den tid er heldigvis forbi, hvor cykelhjelme var både grimme og ukomfortable. En producent som MET gør i dag meget ud af at sikre, at deres hjelme er både lette og komfortable, uden at man, på nogen måde, går på kompromis med sikkerheden.

God ventilation er også blandt de ting, som kendetegner MET cykelhjelme.

Hjelmen har typisk et stort antal ventilationshuller, som sikrer god luftgennemstrømning, så dit hoved ikke kommer til at `koge´, når solen stråler, og sveden driver.

Ofte er de forreste ventilationshuller i hjelmene forsynet med insektnet, så du ikke får fluer eller andet kryb i håret.

Med eller uden skygge/visir?


En del cykelhjelme fra MET har aftagelig skygge. Skyggen skærmer dine øjne mod skarpt sollys, og tager også en del vand, når du cykler i fugtigt vejr.

Et visir er typisk noget, man finder på en MTB-hjelm. Visiret dækker ansigtet, og har til formål at beskytte dig mod opsprøjtende vand og mudder, stenslag, insekter og svirpende grene.
I reglen vil det oftest være en fordel at vælge en hjelm med visir, hvis man er mest til offroad-kørsel på MTB.

Det betyder meget, at hjelmen sidder godt


Det er også vigtigt, at hjelmen har en god pasform. Dels fordi cykelhjelmen, når den sidder rigtigt, og dels fordi du skal kunne holde ud at have din MET cykelhjelm på i mange timer ad gangen.

Når du køber en MET hjelm, kan du være sikker på, at det er let at justere hjelmens pasform, så den passer præcis til dit hoved. En MET cykelhjelm er nemlig tit udstyret med justerbare stropper, samt et praktisk drejespænde i nakken.

Hvis din (MET) cykelhjelm ikke sidder godt, virker den måske ikke, som den skal. Desuden kan den blive ubehagelig at have på. Dårlig komfort kan også føre til, at man måske `glemmer´ at tage sin cykelhjelm på, når man skal ud at cykle.

Cykler.dk har masser af hjelme fra MET


På Cykler.dk finder du et kæmpe udvalg af MET hjelme, til snart sagt enhver form for cykling: Hjelme til hverdagsbrug, hjelme til dig, der elsker at køre MTB, landevejshjelme og hjelme til børn.

Og til dig, der drømmer om at drøne ud ad landevejen på din racercykel, har vi landevejshjelme, med fokus på aerodynamik og lav vægt, i kombination med et sporty design.

Modellerne hedder bl.a. MET Idolo, MET Allroad, MET Vinci, MET Crackerjack og mange flere. Crackerjack fås i øvrigt også i en smart junior-udgave.

Vi har naturligvis også masser af sikre og flotte MET hjelme til børn, både de mindste og de lidt større børn. Allerede, når dit barn får sin første cykel, kan du derfor vælge, også at give barnet en MET cykelhjelm.

Høj sikkerhed er en ting, som alle MET hjelme har til fællesHvis hjelmen har fået et slag, skal den udskiftes


Det gælder for enhver hjelm, at den bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller for di den har været tabt ned på et hårdt underlag.

Selv om der måske ikke er synlige skader på din cykelhjelm, kan den indre struktur i hjelmen være blevet beskadiget.

Har hjelmen først fået et slag, kan du derfor ikke være sikker på, at den beskytter lige så godt, næste gang, uheldet er ude.
Derfor: Køb en ny cykelhjelm (og gerne en MET), hvis den gamle har fået et slag. Så er du på den sikre side.

En ny cykelhjelm er trods alt en beskeden udgift, i forhold til risikoen for at komme alvorligt til skade.

Cykler.dk er DKs bedste forhandler af MET cykelhjelme


Når du handler hos Cykler.dk, får du altid fuld valuta for pengene. Sikkerhed betyder alt, men derfor kan man jo godt samtidig glæde sig over muligheden for at gøre en god handel.

Alle vores ansatte lever og ånder for livet på to hjul, og er eksperter i at hjælpe dig med at finde lige præcis den MET cykelhjelm, der passer til dit behov, uanset, om du er hverdagscyklist, landevejsrytter eller brænder for at køre på mountainbike.

Kontakt Cykler.dk


Har du spørgsmål vedrørende dit næste køb af en met cykelhjelm? Så hjælper vi gerne med at finde den helt rette hjelm til dig.

Står du og skal bruge et nyt tohjulet vidunder, reservedele, udstyr, plejemidler eller noget helt fjerde?

Så tøv endelig ikke med at kontakte Cykler.dk!

Send os en e-mail på info@cykler.dk, ring på telefon 77340818, eller besøg os i vores store fysiske butik, som er beliggende på Storegade 27 i den smukke vestjyske by Lemvig. Alle er velkomne, både børn og voksne.

Vi er glade og stolte over at have fået forhandling af de fremragende produkter fra MET!

Vi skal da heller ikke glemme at nævne vores topmoderne, 5-stjernede værksted, hvor en stab af veluddannede cykelteknikere står klar til at hjælpe dig med små og store tekniske udfordringer.

Når du handler for 299 kr. eller mere på Cykler.dk, sender vi varen til dig, ganske fragtfrit. Det, synes vi, er mest fair.

Hos Cykler.dk satser vi på at være Danmarks bedste cykel-butik, med Danmarks bedste kundeservice.

Velkommen hos Cykler.dk!