Hvorfor vælge en elcyke


På elcyklen når du frem til dit bestemmelsessted, uden at være drivvåd af sved, men du får stadig motion, idet motoren kun hjælper, når du selv træder i pedalerne. Hvor stor belastning, du ønsker, er op til dig. En elcykel er unægteligt dyrere end en almindelig cykel. Men tænk så på, hvad du sparer i brændstof, parkeringsafgifter mv., hvis du vælger at klare dine daglige ture til og fra arbejdet eller studiet på en elcykel, fremfor at køre i bil! Måske kan cyklen erstatte bil nummer to i husholdningen? I så fald er der virkelig penge at spare, på den lange bane. En solid elcykel, der kan holde i mange år, er derfor til gavn, både for klimaet og for din sundhed, men så sandelig også for din økonomi! For den moderne, klima-bevidste mand kan en elcykel derfor være det perfekte, bæredygtige valg, når det handler om daglig transport.

Hvilken elcykel skal jeg vælge?


Netop fordi en elcykel er dyrere end en almindelig cykel, er det vigtigt, at du vælger en cykel, der passer til dit behov. Hvilken model skal du vælge? Hvilken motor-type? Hvor lang rækkevidde har du brug for? Skal det være en klassisk elcykel, en el-citybike eller måske en ultra-sporty el-mountainbike? Mange ting kan være værd at overveje, før du investerer i en ny elcykel. Udover, at herre elcykler ofte har høj indstigning, ligesom du kender det fra almindelige cykler, er den gode herre elcykel kendetegnet ved en solid konstruktion, stærk motor (ofte centermotor) og lang rækkevidde. Centermotoren er placeret i kranken, og giver et meget `direkte´ tråd, der minder meget om det, du oplever på en almindelig cykel. Om du skal vælge en klassisk elcykel, en el-citybike eller en el-mountainbike, afhænger af dine ønsker og behov. På den klassiske elcykel får du en oprejst kørestilling. Denne type cykel er velegnet til kortere ture på jævnt underlag. En el-citybike er god til de daglige pendlerture, samt de lidt længere etaper. Har får du en noget mere sporty kørestilling, kombineret med et smart design. El-citybiken er derfor det perfekte valg til dig, der ønsker en cykel, der både er anvendelig til daglig transport og til `frisk´ kørsel på asfalt.  el-mountainbike giver dig den mest sporty kørestilling, kombineret med en særdeles kraftig konstruktion. Denne type cykel er god til dig, der elsker at køre i skoven og/eller på stejle stigninger, ligesom den også er velegnet til de helt lange ture.

Cykler.dk er klar med råd og vejledning


For os betyder det alt, at du får en god, pålidelig cykel, hvor kvaliteten er i top. Søger du en bestemt elcykel? Eller har du spørgsmål i øvrigt? Så er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os. Vort personale lever og ånder for cykler, og er altid klar med råd og vejledning, for at sikre, at du får lige præcis den elcykel, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde din drømme-cykel. Vi kan kontaktes på e-mail: info@cykler.dk, eller på tlf. 77340818.