Wahoo KICKR CORE
Før DKK 5.999,00
Wahoo KICKR 6.0
Før DKK 9.999,00
Wahoo Kickr Move
Før DKK 11.999,00
Wahoo KICKR BIKE V2
Før DKK 29.999,00
Wahoo Kickr Bike SHIFT
Før DKK 22.999,00
Wahoo Headwind
Før DKK 1.999,00
Wahoo KICKR Mat
Før DKK 599,00
Wahoo KICKR Desk
Før DKK 2.499,00
Wahoo KICKR CLIMB
Før DKK 4.999,00

Hometrainer - Lange træningsture, hjemme i stuen!

Hvilke fordele er der ved at benytte en hometrainer?


Som nævnt ovenfor, så giver hometraineren dig en meget realistisk cykel-oplevelse, netop fordi du kører på den samme cykel, som du bruger udendørs. Det er også værd at tage i betragtning, at en hometrainer fylder langt mindre end en motionscykel. Hvis du f.eks. bor i en mindre lejlighed, kan du placere hometraineren under sengen, og evt. hænge din cykel op på væggen, ved hjælp af en ophængskrog. Så er begge dele af vejen. Noget andet er, at hvis du bruger en hometrainer i vinterhalvåret, så skåne du en cykel for en masse vand, snavs og vejsalt.

Hvorfor er hometrainers fra Wahoo de bedste på markedet?


Helt generelt, så handler det om kvalitet. Wahoos produkter er lavet af materialer, som kan holde til at blive brugt, gang på gang, gennem flere år. Og som før nævnt, så giver en Wahoo hometrainer dig den mest realistiske cykeloplevelse, du kan få, uden at forlade dit eget hjem.

Wahoos hometrainers er kompatible med flere forskellige apps, som du kan bruge, til at optimere oplevelsen yderligere. Du kan eksempelvis bruge din smartphone, tablet eller PC til at simulere etaper fra verdens store cykelløb, som eksempelvis Tour de France eller Paris-Roubaix!

Hvilke modeller af Wahoo hometrainers findes der?


Wahoo Kickr Core er, om man så må sige, basis-modellen i produktserien. Det er en solid og ikke alt for dyr hometrainer, der kan, hvad en hometrainer skal kunne.

Hvis vi rykker op i en lidt højere klasse, finder vi den fantastiske Wahoo Kickr 5.0, som er optimeret, på en række punkter.
De to nævnte hometrainers er lavet således, at du skal afmontere cyklens baghjul, og anbringe selve bagakslen i hometraineren. Hvis du foretrækker en `wheel- on´ hometrainer, kan du vælge Kickr Snap.

Hvad kan jeg få af tilbehør til min hometrainer?


Her er listen ganske lang. Med Wahoo Kickr Climb kan du simulere stigninger. Og med en Kickr Headwind kan du få en meget realistiskoplevelse af modvind, når du cykler. Hvis du kombinerer disse to produkter med en Kickr 5.0, er du meget tæt på at have det ultimative setup til hjemmetræning.  

Med en Kickr Mat beskytter du gulvet mod snavs og slitage.

Hvis du har brug for et bord, til at anbringe telefon, tablet eller laptop på, kan vi anbefale Kickr Desk.

Hvorfor er Cykler.dk det bedste sted at handle hometrainer?


Hos Vestjyllands største cykelbutik, Cykler.dk, står en lang række dedikerede cykel-entusiaster klar til at vejlede dig. Vi lever og ånder for cykling, og kunde-tilfredshed er vores højeste målsætning. Kontakt os på mail: info@cykler.dk, pr. tlf.: 77340818, eller besøg vores fysiske butik i Lemvig.
Vi glæder os til at hør fra dig!