Hometrainer - Lange træningsture, hjemme i stuen!


Hvad er en hometrainer?
En hometrainer er, i al sin enkelhed, en maskine der gør det muligt for dig at køre på din cykel, mens den står stille. Det bliver brugt flittigt til opvarmning før løb, og til at få nogle kilometer i benene, når vejret ikke er til en ordentlig træningstur.
Der findes flere forskellige slags måder hvorpå en hometrainer yder modstand. Den mest brugte er den magnetiske. hvorpå et magnetisk svinghjul skaber modstand på baghjulet.

Stort udvalg af hometrainere
Hos Cykler.dk har vi hometraineren til dig, uanset om du leder efter en der skulle kunne det basale, eller leder efter cremen af cremen indenfor hometrainere. Leder du efter en god hometrainer der bruger den magnetiske metode, kunne denne Elite Hometrainer Novo Speed være en mulighed. Leder du derimod efter en hometrainer som virkelig kan ALT, så er denne Elite Hometrainer Realpower CT, med banebrydende magnetisk teknologi, internetforbindelse så du kan dele dine resultater med andre, og ikke mindst DVD'er med de kendte bjerge fra Touren, så du kan bestige Alpe D'Huez og andre kendte bjerge, men du ser dig selv klatre op af bjergene!