Hometrainer - Lange træningsture, hjemme i stuen!

Hvad er en hometrainer?
Meget kort fortalt er en hometrainer (hjemmetræner) et redskab, der gør det muligt at cykle på din almindelige cykel, imens den står stille. Dermed kan du træne hjemme i stuen, og du får en cykel-oplevelse, som er langt mere realistisk end den, du ville få på en kondicykel. På en traditionel hometrainer spændes cyklens baghjul fast, mens forhjulet klodses op. Andre hometrainers har kassette-montering, hvor cyklens bagende spændes fast i en kassette, der sidder på traineren. Her har man ikke noget baghjul på cyklen. Dette giver mulighed for at foretage mere præcise watt-målinger end på den traditionelle hometrainer.
Uanset, hvad du vælger, kan en hometrainer hjælpe dig med at holde formen ved lige, uden at du behøver forlade dit hjem. Når hometraineren ikke er i brug, kan den hurtigt og let pakkes væk, idet den ikke fylder meget.

Stort udvalg af hometrainers fra Wahoo
Hos Cykler.dk er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af hometrainers fra den anerkendte producent Wahoo. Når du vælger Wahoo, får du et pålideligt produkt, som er lavet til at blive brugt, samtidig med at de teknologiske features, såsom software og apps, er helt i top, i forhold til mange konkurrerende mærker. Nogen vil måske spørge: Er det ikke lidt til grin at køre på cykel hjemme i stuen? Nej, bestemt ikke. Faktisk er der mange professionelle cykelryttere, som bruger en hometrainer til at holde formen ved lige i vintermånederne. Moderne hometrainers er lavet til at give en meget realistisk modstand, så det føles næsten som at køre udendørs. Savner du at mærke vinden i ansigtet, når du cykler? Så er der også råd for det! WAHOO HEADVIND er nemlig udstyret med en blæser, der giver dig en realistisk følelse af modvind, når du cykler. Ved hjælp af Wahoos egen app kan du indstille vindstyrken via din mobil. Hvis du leder efter det ultimative set-up indenfor hometrainers, kan du kombinere din Wahoo Klickr med Wahoo Climb. Så bliver det muligt at opnå en meget realistisk simulation af op- og nedkørsler. Og straks bliver din hjemmetræning mere action-præget!

Har du altid drømt om at køre Tour de France? Ingen grund til at opgive håbet! Der findes nemlig hometrainers, som du kan koble til din computer, og lægge etaper fra eksempelvis Touren ind. Som du ser, er mulighederne utallige.

Fri fragt
Hos cykler.dk sender vi din nye hometrainer til dig, kvit og frit.

Et års returret
Hvis du, stik imod al forventning, ikke skulle blive tilfreds med din nye hometrainer, tilbyder vi, at du kan sende den retur til vores butik i Lemvig, kvit og frit, indtil et år efter købet. det synes vi, er en fair måde at handle på.

Cykler.dk er klar med råd og vejledning
Uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have i forbindelse med købet af din nye hometrainer, er du altid mere end velkommen til at kontakte os hos Cykler.dk. Vi er altid friske på en god snak om cykler og udstyr, og vi ser det som vores fornemste opgave at hjælpe dig med at finde lige præcis den hometrainer, der gør det muligt for dig at holde din cykel-form ved lige, når elementerne raser udenfor.