DKK 4.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Wheel-on design
2. Meget realistisk cykel-oplevelse
3. Masser af software-muligheder

Hometrainers har oplevet stigende popularitet i de senere år. Og det forstår vi bestemt godt! Der er nemlig mange fordele ved at kunne træne hjemme, når vejret f.eks. viser sig fra sin mindre behagelige side. Og så er det jo godt, at der findes gode hometrainers, som giver en meget realistisk cykel-oplevelse, der leder tankerne hen på `rigig´ udendørs cykling. Det må vel siges at være den primære grund til at vi hos Cykler.dk er specielt glade for de smarte og solide hometrainers fra Wahoo.

Modellen Kickr Snap er kendetegnet ved mange af de smarte detaljer, og ikke mindst den høje kvalitet, som Wahoos hometrainers generelt er kendt for. Og alligevel skiller den sig ud! Kickr Snap er nemlig en `wheel-on´ hometrainer, hvilket vil sige, at du slipper for at skulle afmontere cyklens baghjul.

Takket være Kickr Snaps nye, forbedrede svinghjuls-teknologi (ca. 4,7 kg svinghjul), får du en modstand, der i meget høj grad minder om den, du ville få, hvis du cyklede udendørs. Hometraineren er desuden meget lydsvag, og kan simulere stigninger på op til 12%.

Hvad software-muligheder angår, er Wahoo hometrainers generelt flere cykel-længder foran de fleste konkurrerende mærker. Og Kickr Snap er bestemt ingen undtagelse! Den er eksempelvis kompatibel med apps som Zwift og Trainer Road, samt mange flere. Og selve setup´et klarer du nemt, takket være Wahoos egen Fitness app, som guider dig igennem installationen. Og som noget næsten selvfølgeligt, når vi har med Wahoo-produkter at gøre, er der også mulighed for trådløs forbindelse via Bluetooth, ANT+ eller ANT+-FE-C. På den måde kan du få hometraineren til at `snakke´ med F.eks. din smartphone eller din cykelcomputer.