DKK 299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Reducere lyd
2. Mindre slid på dine landevejsdæk
3. Særligt designet til hjemmetræning

Hometrainers bliver stadig mere populære. Og det er ikke uden grund! Det ER nemlig super fedt at kunne træne på sin `rigtige´ cykel, uden at behøve forlade sit hjem. Især i vintermånederne kan denne form for træning være ideel. Dels undgår du kulde og sne, og dels skåner du din cykel for vand, snavs og vejsalt.

Imidlertid kan det være en fordel at investere i et par hometrainer-dæk. Så undgår du at slide på dine landevejsdæk (hvoraf de fleste er dyrere end hometrainer-dæk. Dækkene bliver mindre varme, og laver mindre støj, til glæde for dig og dine naboer.

Vittoria Zaffiro Pro er et rigtig godt foldedæk, specielt udviklet til brug på en hometrainer. Dette smarte foldedæk leder varmen bort fra dækket, og kun afgiver minimal støj.

Vi gør opmærksom på, at dette foldedæk udelukkende er beregnet til indendørs brug, og ikke bør bruges udendørs, idet de slet ikke har det mønster, man anbefaler på et godt dæk til udendørs cykling.

Dækkene består af en unik gummi-blanding, og har nogle særdeles stærke indlæg. Når man tager prisen i betragtning, må man sige, at du får rigtig meget dæk for pengene.  Og som nævnt undgår du så at slide på dine dyre racerdæk, som du så kan nøjes med at bruge udendørs!

Dækket monteres på samme måde som ethvert andet foldedæk. Så der er ikke noget at betænke sig på. Med en god hometrainer og et par Vittoria Zaffiro Pro Hometrainer dæk på din cykel er hjemmetræningen sikret, og du har alle muligheder for at være i fin form, når du igen er klar til at indtage landevejene!