Før DKK 4.999,00
DKK 4.299,00
SparDKK 700,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Ultra-realistisk hjemmetræning
2. 20% stigning og 10% nedkørsel
3. Kompatibel med mange gadgets

At træne på en hometrainer hjemme i stuen kan aldrig blive HELT, som at cykle ude i fri luft – Men næsten! Som dedikeret cykel-entusiast behøver du bestemt ikke synke hen i sofaen, når den danske vinter gør udendørs cykling til en blandet fornøjelse. Med den smarte Wahoo Kickr Climb kan du nemlig skabe din egen cykel-oplevelse, som i meget høj grad minder om den, du får, når du cykler udendørs.

Verden er ikke flad som en pandekage. Og din cykel-oplevelse vil derfor aldrig blive realistisk, hvis du ikke oplever både stigninger og nedkørsler. Derfor har de skabt Kickr Climb, som, på meget naturtro vis, kan simulere stigninger og nedkørsler. Kickr Climb virker sammen med din Wahoo Kickr, og kan give op til 20% stigning, og 10% nedkørsel. Kickr Climb fungerer sammen med din Wahoo Kickr, og kan desuden forbindes til en smartphone eller en cykelcomputer, så du kan bruge dine gemte data fra sommerens cykelture, til at simulere de samme strækninger, når du hjemmetræner! Kickr Climb justerer rent faktisk din cykels position, så du bruger præcis de samme muskler, som du ville bruge, hvis du kørte op eller ned ad et bjerg.

Din cykel placeres let med baghjulet i en Wahoo Kickr (årgang 2017 elelr senere) og med forhjulet i Kickr Climb. Og du kan endda tilslutte Kickr Climb til en online træningsplatform, og f.eks. downloade en etape fra Tour de France! Mere realistisk bliver det ikke!

Når foråret så igen står for døren, og landeveje eller MTB-spor kalder, er du i fin form til de hårde stigninger! Med produkter fra Wahoo har du alle muligheder for at skabe det perfekte hometrainer setup!