Før DKK 5.999,00
DKK 4.398,00
SparDKK 1.601,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Meget realistisk hjemmetræning
2. Kompatibel med Kickr Climb, og Kickr Headwind
3. Bredt udvalg af software

Gør det muligt at bruge 12 speed kassetter med denne body (Find den HER)

De fleste vil sikkert være enige i, at det ER både sjovest og mest givende at cykle udendørs. Men der er nu også situationer, hvor det er rart at kunne træne indendørs. Måske bor du i en større by, og har lang transporttid, inden du kommer ud på den åbne landevej, eller ud til MTB-sporet i skoven. Eller måske vil du bare gerne kunne holde cykel-formen ved lige, når vinteren sætter ind, og vejene bliver glatte.

Så er det skønt at have en hometrainer. Ikke mindst, hvis den hedder Kickr CORE, og kommer fra Wahoo. Med sit svinghjul på 12 lbs (ca. 5,5 kg) giver Kickr CORE dig en meget realistisk cykel-oplevelse. Og hometraineren kan endda simulere stigninger på op til 15%.. Dertil kommer, at den er meget lydløs, så du f.eks. kan bruge den i en lejlighed, uden at genere naboerne. Og så må vi heller ikke glemme, at der her er tale om en meget slidstærk hometrainer.

Hvis du kombinerer Kickr CORE med Kickr Climb, og evt. også med Kickr Headwind, får du et meget avanceret setup til din hjemmetræning. Hometraineren giver naturligvis mulighed for trådløs forbindelse til f.eks. din smartphone eller din cykelcomputer, via Bluetooth, ANT+ mm., ligesom den også er kompatibel med en række andre apps, såsom Zwift! Hvad angår software, er det de færreste andre hometrainers, der kan matche Wahoo Kickr CORE!

Vi kan desværre hverken love vore kunder tørvejr eller medvind, når de gerne vil ud at cykle. Men med Kickr CORE er du sikret en meget realistisk form for hjemmetræning, så du er i topform, når landeveje eller MTB-spor igen kalder!