Før DKK 599,00
DKK 489,00
SparDKK 110,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Skridsikker
2. Vandafvisende
3. Lydabsorberende

Selv om det er, og altid har været, meningen, at cykling helst skulle foregå i fri luft, kan der sagtens være tilfælde, hvor en hometrainer er rar at have. Måske bor du inde midt i byen, hvor trafikken forhindrer dig i at give den fuld gas på cyklen. Eller måske vil du gerne kunne cykeltræne, helt uafhængigt af vejret. Eller måske kniber det med tiden til at komme ud på landevejen. Mulighederne er mange.

Når du har købt din hometrainer, har du brug for et underlag at stille den på. Det kan ikke helt udelukkes, at der falder en dråbe olie eller en smule snavs fra din cykel. For dit indre øre kan du sikkert høre din mor, kæreste eller ægtefælle brokke sig over, at din hometrainer ødelægger gulvet. Det slipper du for, hvis du anskaffer dig en god måtte.  Og her anbefaler vi Kickr Mat, der, ligesom nogle af de bedste hometrainers, kommer fra producenten Wahoo. Nu tænker du måske: Det er da bare en måtte! Og ja, det er det sådan set. Og så alligevel ikke!

Kickr Mat er nemlig designet specielt til at stille en hometrainer på. Måtten er skridsikker, så den sørger for, at din hometrainer bliver stående, hvor den skal, uanset, hvor energiskt, du tramper i pedalerne. Dertil kommer, at måtten er vandafvisende. Der sker således ingen skade på gulvet, når sveddråberne begynder at falde. Måttens skrå kanter sikrer, at måtten altid flugter med gulvet. Og det lydabsorberende materiale er med til at skåne naboerne for støjgener.

Som du ser, er der mange grunde til, at det er bedre at købe en Kickr Mat end at stille sin hometrainer på et stykke gammelt gulvtæppe eller lignende.