Før DKK 1.999,00
DKK 1.749,00
SparDKK 250,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Op til 30 km/t vindstyrke
2. Afspejler din krops position, når du cykler
3. Kan justeres via din smartphone

Hvis du af og til bruger en hometrainer, ved du sikkert, at man ofte kommer til at svede mere ved indendørs cykling. Så kan man godt komme til at savne en svalende brise. Omvendt kan en hård modvind godt være en udfordring. Men som entusiastisk cykel-motionist skal man jo heller ikke vige tilbage for udfordringer.

Vind er noget, vi kender til, her i det vestjyske, hvor Cykler.dk er baseret. Vi ved, at vinden både kan være en velsignelse og en udfordring, når man cykler. Og ofte er det jo netop udfordringer, der hjælper os til at blive bedre.
Medvind på cykelstierne var engang et valgløfte for en dansk entertainer, der stillede op til folketinget. Wahoo Headwind er derimod designet til at give dig modvind. Og det er mere end bare et valgløfte! Denne smarte ventilator/vindmaskine kan give dig en modvind på op til 30 km/t (48 knob), så du kan blive tilpas afkølet, selv under den hårdeste træning. Maskinen styres ved hjælp af en sensor, som spejler din position, når du sidder på cyklen. Når din puls og fart stiger, øges vindstyrken også. Du kan også vælge mellem 4 manuelle indstillinger af vindstyrken. Og den smarte app gør det muligt for dig at regulere vindstyrken via mobilen.

Wahoo Headwind kan med fordel placeres på den smarte Kickr Desk, så du er sikker på, at den er placeret perfekt i forhold til din krop, når du sidder på cyklen. Og hvis du så ydermere bruger en Kickr Climb, får du både stigninger og vind som en del af din hjemmetræning. Mere realistisk kan det ikke blive. Hurra for Wahoo!