MUC-OFF Bike Protect
MUC-OFF Højtryksrenser Bundle
Før DKK 2.099,00
MUC-OFF Ludicrous AF 50 ml
MUC-OFF Tubeless kit - DH/Trail/Enduro
MUC-OFF Wet Weather Lube 400 ml
MUC-OFF Luxury Chamois Cream 100 ml
MUC-OFF HCB-1
MUC-OFF Visir Og Brillerens
MUC-OFF E-Bike Wet Lube 50 ml
MUC-OFF clean, Protect Lube Kit
MUC-OFF Drivetrain brush
MUC-OFF Tyre & Cassette brush

Muc-Off - Forkæl dig selv og din cykel!

Hvorfor skal jeg lige netop vælge plejeprodukter fra Muc-Off?


Det er der mange gode grunde til: Først og fremmest skal du vælge Muc-Off, fordi produkterne bare VIRKER! Og det gælder, uanset, om vi snakker rengøringsmidler, smøremidler eller produkter til personlig pleje.

Det er da næppe heller nogen tilfældighed, at nogle af verdensførende cykelhold/atleter har valgt at bruge Muc-Offs produkter til at pleje deres meget dyre cykler.

Er Muc-Offs produkter miljøvenlige?


Ja, i høj grad! Hos Muc-Off har man heldigvis for længst opdaget, at man ikke behøver anvende skrappe opløsningsmidler og lignende, for at fremstille smøreolier, rengørings- og plejemidler, der virker.

Muc-Offs produkter er biologisk nedbrydelige, i så høj grad, som det er muligt (mange af dem 100%), og det gælder i øvrigt også for de emballager, der bruges. Muc-Off anvender hverken opløsningsmidler eller petroleumsbaserede olier.

Når du bruger Muc-Offs produkter, får du derfor ikke alene en ren, smuk og velkørende cykel, men også en skinnende ren samvittighed overfor miljøet!

Hvilke produkter tilbyder Muc-Off?


Udvalget er meget bredt, så vi skal blot nævne nogle forskellige produktkategorier: Smøremidler (både til våde og til tørre omgivelser), Bike Cleaner, kæderens, samt et udvalg af børster og klude. Muc-Off tilbyder alt til rengøring og pleje af din cykel.

Når det handler om personlig pleje, kan vi nævne buksefedt (Chamois cream) og forskellige cremer, som booster din performance og/eller fremmer restitutionen. Alle disse produkter er naturligvis helt uskadelige, og fri for dopingstoffer.

Hvorfor skal jeg købe Muc-Off produkter hos Cykler.dk?


Hos Cykler.dk elsker vi flotte, skinnende og velkørende cykler. Vi elsker også glade kunder. Derfor har vi, til hver en tid, fokus på at yde Danmarks bedste kundeservice.

Hvis du lægger en online-bestilling på 299 kr. eller derover, sender vi ordren til dig, helt fragt- og gebyrfrit!

Kontakt os på tlf. 77340818, på mail: info@cykler.dk, eller læg veje forbi vores fysiske butik I den smukke vestjyske by Lemvig.