Specialized/Fjällräven Gear vest Dame
Før DKK 1.699,00
Fås i 2 farver
Specialized/Fjällräven Gear vest Men
Før DKK 1.699,00
Fås i 2 farver
Specialized/Fjällräven Sun Field Suit Dame
Før DKK 1.999,00
Fås i 2 farver
Specialized/Fjällräven Rain Poncho
Før DKK 2.999,00
Fås i 2 farver
Specialized/Fjällräven Mechanics Apron
Før DKK 1.249,00
Fås i 3 farver
Specialized/Fjällräven Handlebar Pocket
Før DKK 499,00
Fås i 4 farver
Specialized/Fjälrräven Sleep Poncho
Før DKK 1.999,00
Fås i 2 farver
Specialized/Fjällräven Handlebar Rolltop
Før DKK 999,00
Fås i 2 farver
Specialized/Fjällräven handlebar Rain Cover
Før DKK 199,00
Specialized/Fjallraven Handlebar Rack

Fjällräven og Specialized – Et perfekt match


Som nævnt ovenfor er det ikoniske mærke Fjällräven kendt for tasker og beklædning af høj kvalitet og funktionalitet. Sådan har det været igennem flere årtier.

Og den amerikanske producent Specialized har, gennem snart 50 år, formået at slå sit navn fast som én af verdens førende producenter af cykler og tilbehør, ligeledes af høj kvalitet.

Når sådan to verdenskendte brands slår sig sammen, kan resultatet næsten kun blive enestående. Her hos cykler.dk er vi i hvert fald imponerende over kvaliteten, designet, og ikke mindst funktionaliteten, af disse produkter.

Tøjet er ikke kun til cykling


Hos Fjällräven forstår man at lave tøj, som er velegnet til outdoors-brug. Og folkene hos Specialized ved alt om cykling, og hvad der kræves af godt cykeltøj. Når al denne viden samles på et sted, sker der de utroligste ting.

Imidlertid har man ikke fokuseret benhårdt på tøj beregnet udelukkende til cykling. Meget af tøjet er også særdeles velegnet til andre udendørs aktiviteter. Det kan eksempelvis være vandreture, golf, sejlsport, eller bare en hyggelig tur på stranden eller i skoven.

Netop kombinationen af skov og strand er kendetegnende for Caliswe-serien. Navnet Caliswe er en sammentrækning af `Sweden´ og `California´, og symboliserer, at man dels tækker på fjällrävens erfaringer fra de svenske skove, og dels på amerikanernes erfaringer fra Californiens snehvide sandstrande.

Der findes Caliswe T-shirts til både herrer og damer, ligesom der også findes både kort- og langærmede Caliswe T-shirts.

Sun-serien - Til syden sol


Når solen stråler, skal der godt tøj til, både for at give åndbarhed, og for at beskytte dig mod solskoldning.

Derfor har Specialized/Fjällräven udviklet Sun-serien, en række cykeltrøjer og heldragter, i Fjällrävens helt eget G1000 airy mesh. Her får de en høj grad og både åndbarhed og bevægelsesfrihed, samtidig med, at funktionaliteten er høj, med eksempelvis masser af lommer.

Når solen holder pause, og regnen sætter ind, er Rain poncho´en god at have. Og når natten falder på, og du bliver søvnig, kan du skifte til en Sleep poncho.  

Fjällräven/Specialized tasker


Langt de fleste cyklister får, før eller siden, brug for at medbringe en form for bagage. Det kan være alt, lige fra en telefon, lidt penge og måske et lappesæt til decideret campingudstyr.

Og heldigvis er det muligt at få en Fjällräven/Specialized taske til næsten et hvert behov.

Se de forskellige modeller her på siden, og tøv ikke med at kontakte Cykler.dk, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Fri fragt på Cykler.dk


Når du handler hos Cykler.dk, får du fri fragt på alle ordrer til 299 kr. eller derover. Og køber du en vare, der koster under 299 kr., så hjælper vi med at finde en god fragtpris til dig.

Prisgaranti


Hos Cykler.dk har vi prisgaranti. Hvis du kan finde præcis den samme vare billigere i nogen dansk webshop eller fysisk butik, så matcher vi prisen. Det, mener vi, er en god og ærlig måde at drive forretning på.

Kontakt Cykler.dk


Der er tre måder at komme i kontakt med Cykler.dk på: Du kan enten ringe på telefon 77340818, sende os en mail på info@cykler.dk, eller komme ind og besøge os i vores fysiske butik i Lemvig. Vi er altid klar til en frisk cykel-snak. Og Danmarks bedste kundeservice er vores højeste målsætning.