Mere om børnecykler

Hos Cykler.dk finder du både løbecykler til de helt små, og børnecykler til børn i alle aldre. Vi har dem i alle farver og størrelser, så ligemeget om dit barn er 4 eller 14 år gammel, så har vi dit barns nye cykel her på Cykler.dk!

Cykler.dk står klar til at rådgive dig!
At finde den rigtige drengecykel eller pigecykel kan ofte være lidt af en opgave, da der er flere forskellige ting man skal have gjort op med sig selv. inden købet af en børnecykel.
Eksempelvis:
Hvor mange gear skal cyklen have, og skal der overhovedet være gear?
Skal der både være bremser i pedalerne og ved hånden, eller er det nok med 2 håndbremser. Vi vil som erfarne cykelhandlere og cykeleksperter gerne prøve at komme med vores ærlige mening til det.Hvis dit barn først skal til at lære og cykle, er det en god ide, at have en så simpel cykel som muligt, så de ikke skal fokusere på så meget af gangen. Derfor er de fleste opstartscykler udstyret med pedalbremser, håndbremse og ingen gear. Kommer vi op i cykel nr. 2 skal du begynde at overveje hvor meget dit barn skal bruge cyklen. En cykel med mange udvendige gear er ofte at foretrække hvis barnet cykler tit og langt af gangen eftersom at de er mest fleksible og ruller bedre end de indvendige. Dog er de indvendige bestemt nemmere at vedligeholde og rigtig fine til almindelig dagligdags ture til og fra skole.
Er der flere spørgsmål der trænger sig på, eller føler du dig blot mest tryg ved at have en samtale med os inden dit valg af cykel, så er du altid mere en velkommen til at kontakte os, enten på tlf. 77 34 08 18 eller på mail: info@cykler.dk

Cyklen er klar til brug ved levering!
Når du køber en cykel hos Cykler.dk er den ALTID 100% samlet når du modtager cyklen. Cyklen bliver samlet på vores 6-stjernede værksted, og vi monterer også dit tilkøbte udstyr.

Fri fragt på ALLE børnecykler
Din helt nye cykel kan blive leveret med kort varsel! Vi sender fra dag-til-dag på lagervarer, det betyder derfor du kan have din nye cykel allerede i morgen. Alle børnecykler bliver leveret gratis på din adresse, da værdien overstiger 299 kr.