NORDEN Clara 26 N7
Før DKK 5.999,00
Fås i 6 farver
NORDEN Clara 24 N3
Før DKK 5.499,00
Fås i 7 farver
NORDEN Clara 20 N3
Før DKK 4.499,00
Fås i 7 farver
Specialized Rockhopper - 2021
Før DKK 5.099,00
Fås i 4 farver
Specialized Rockhopper Sport - 2022
Før DKK 6.099,00
Fås i 5 farver
Trek X-Caliber 9
Fås i 3 farver
Specialized Rockhopper Comp - 2022
Før DKK 6.699,00
Fås i 4 farver
Trek Wahoo 26
Før DKK 4.199,00
Fås i 5 farver
Trek Wahoo 20
Fås i 5 farver
Cube Access WS Pro
Fås i 2 farver
Cube Acid 200
Fås i 3 farver
Cube Acid 240 Disc
Fås i 3 farver
Cube Acid 240
Fås i 3 farver
Cube Acid 200 Disc
Fås i 3 farver
Cube Cubie 120 RT
Fås i 2 farver
Cube Cubie 160
Fås i 2 farver
Specialized Rockhopper Elite
Før DKK 9.299,00
Fås i 3 farver
Trek Wahoo 20 Path
Fås i 3 farver
Trek Wahoo 24 Path
Fås i 3 farver
Winther - Trehjulede
Fås i 4 farver

Mere om børnecykler

Hvornår kan mit barn begynde at cykle?


Ifølge loven må børn ikke færdes alene i trafikken, før de er fyldt 6 år. Men det er ikke nødvendigvis nogen hindring for, at børn kan starte tidligere, når de er i følge med voksne, og/eller cyklingen ikke foregår på offentligt område. Mange af os er startet på den klassiske trehjulede cykel fra Winther. Og denne evigt unge klassiker er lige så populær i dag, som den var for 30 år siden. I dag fås den desuden i hele 5 lotte farver, så man ikke er begrænset til den klassiske postkasserøde. Se f.eks. den lyserøde, til den lille eventyr-prinsesse, eller den seje blå, til den helt cool dreng.
Næste skridt på vejen mod at blive rigtig cyklist er løbecyklen. Og hos cykler.dk har vi masser af fede løbecykler, bl.a. Cubie, fra producenten CUBE.

Hvilke mærker af børnecykler fører I?


Hos Cykler.dk finder du børnecykler fra mange af verdens store Cykel-producenter: Specialized, CUBE, Trek og Norden, for nu at nævne nogle af de mest populære.

Hvilken cykel skal jeg vælge til mit barn?


Hvad du skal købe til dit barn, afhænger af flere ting: Hvor gammelt er barnet? Hvor langt er barnet i sin motoriske udvikling? Og ikke mindst: Hvilken type cykel foretrækker barnet selv at køre på?
Generelt går trenden meget i retning af seje børne-MTB´er, som f.eks. Treks Wahoo-serie, eller CUBEs Acid-serie. Disse cykler er `rigtige´ mountainbikes, der blot er designet til at blive brugt af børn. Eksempelvis er gear- og bremsegreb dimensioneret således, at de passer til en barnehånd. Og selve cyklen er designet således, at det er nemt for barnet at holde balancen.

Hvis vi skal over i de klassiske pigecykler, kan vi anbefale, at man kigger på modellerne fra den danske producent Norden. Især modellen `Clara´, som fås i flere forskellige størrelser, er en rigtig `prinsessecykel´. Den er udført i en solid aluminiumskonstruktion, og kan, sit feminine udseende til trods, holde til at blive brugt, mange år frem i tiden. Hvis der blive passet godt på den, kan den måske endda gå i arv til næste generation!

Hvorfor skal jeg købe cykel til mit barn hos Cykler.dk?


Når du handler hos Cykler.dk, får du Danmarks bedste service, til Danmarks bedste priser. Cyklen leveres, ganske gratis, i fuldt samlet tilstand, så dit barn kan svinge sig i sadlen, så snart, cyklen er pakket ud.
Tag evt. din søn eller datter med ind til cykler.dk, og lad ham/hende selv vælge sin nye cykel. Et lys vil tændes i barnets øjne. En lille ny cykelrytter er født! Men husk at lære barnet at bære cykelhjelm! Det gør du bedst ved selv at foregå med et godt eksempel. Hos Cykler.dk finder du masser af smarte og sikre hjelme til både børn og voksne. For at opnå optimal sikkerhed, kan du også med fordel tage et kig på vores udvalg af cykellygter, så du er sikker på, at dit barn er tydelig i trafikken.

Det er her, nye cykelentusiaster bliver til!