Assos Active wear sportsvask 1L
Assos Chamois Creme 200ml Herre
Assos Chamois Creme 200ml Dame
MUC-OFF Amino Recovery Balm 150 ml
ZEBLA - Lugtfjerner til fodtøj
ZEBLA Sportsvask
MUC-OFF Luxury Chamois Cream 250 ml

Hvilke plejemidler kan jeg have brug for som cykel-atlet?


Forebyggelse af små og større skader er alfa og omega, hvis du skal drive det til noget indenfor cykelsport. Og der findes en mængde produkter, som påstås at kunne hjælpe dig med at nå dette mål. Hos Cykler.dk satser vi imidlertid på det sikre. Vi tilbyder derfor kun gennemtestede produkter fra anerkendte producenter. Vi ønsker ikke at tilbyde vore kunder noget, som vi ikke selv kan indestå for effekten af!

De personlige plejemidler, som du oftest for brug for som cykel-atleter, er f.eks. chamois-creme (buksefedt, samt produkter, som fremmer din restitution, så du hurtigere bliver klar til endnu en tur i cykelsadlen.

OBS: Der findes modeller af cykelbukser/bibshorts, hvor producenten fraråder brug af buksefedt. I så tilfælde vil det fremgå under beskrivelserne af bukserne/shortsene..

Cykle.dk fører Chamois creme fra to producenter, Assos og Muc-Off . Cremen kommer i to versioner, til hhv. herrer og damer. Dette gælder for såvel Assos som Muc-Off.. Med en god chamois creme forebygger du sadelsår og bylder. Og har man prøvet bare én af delene, så ved man, hvor smertefuldt, sådan noget er.

Amibo Recovery Balm er en crème, som smøres på muskler, lige inden den fysiske aktivitet påbegyndes. Cremen trænger ind i musklerne, hvor den giver øget energi, og booster restitueringen. Denne creme er baseret på vegetabilske stoffer, og er naturligvis 100% fri for dopingstoffer og andet skadeligt.  

I kategorien `Personlige plejemidler´ finder du også vaskemidler beregnet specielt til sportstøj. Vi fører to slags: Assos og Zebla. Begge er de aldeles glimrende, og begge går de aktivt ind og opløser de stoffer, der er årsag til svedlugt. Resultatet er, at svedlugten fjernes, og man forebygger, at den opstår igen.

Hvorfor skal jeg købe personlige plejemidler hos Cykler.dk?


Cykler.dk er den største cykelbutik i Vestjylland, og alle vore ansatte er dedikerede cykel-atleter, som virkelig brænder for alt, hvad der har med cykling at gøre. Vi står altid klar med råd og vejledning. Intet spørgsmål er for stort, og intet er for småt.

Vi kan kontaktes på mail: info@cykler.dk eller pr. tlf.: 77340818. Men du er naturligvis også mere end velkommen i vores fysiske butik i Lemvig.

Husk også, at vi giver fri fragt på alle ordrer til 299 kr. eller derover!