DKK 115,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette vaskemiddel
1. Opløser de molekyler, der forårsager svedlugt
2. Perfekt til sportstøj og arbejdstøj
3. Gør tøjet friskt og velduftende

Når du giver den gas på cyklen, kommer du til at svede. Og sådan skal det selvfølgelig også være! Men ingen bryder sig om cykeltøj, der lugter grimt a sved. Det kan derfor være en god idé at anvende et vaskemiddel beregnet specielt til sportstøj. Og sådan et vaskemiddel er Zebla Sportsvask.

Du undrer dig måske over, hvorfor Zebla Sportsvask skulle være bedre end almindelige vaskemidler. Forklaringen er, at hvor de almindelige vaskemidler bare indkapsler de molekyler, der er årsag til svedlugt, så går Zebla Sportsvask aktivt ind og opløser dem. Dermed fjerner du både svedlugten, og forebygger, at den opstår igen.
Tøjet efterlades blødt og velduftende. Zebla Sportsvask er blevet testet af professionelle cykelhold, og fundet mere end tilfredsstillende.

Har du fysisk hårdt arbejde, hvor du kommer til at svede? Så er Zebla Sportsvask også anvendelig til arbejdstøjet!

OBS: Hos Cykler.dk sælger vi cykeltøj, som indeholder uld. Det gælder bl.a. det meget fine cykeltøj fra Mons Royale, som indeholder merinould. Vi skal gøre opmærksom på, at Zebla Sportsvask IKKE er egnet til produkter indeholdende uld eller silke!