MUC-OFF Amino Recovery Balm 150 ml

DKK 339,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Modvirker muskel-ømhed, køler og lindrer
2. Fremmer restitutionen
3. Baseret på vegetabilske stoffer

Hvis du træner hårdt (hvadenten, det så er på cykel, i et fitness-center eller noget helt tredje), så kender du til fænomenet DOMS (Delayed Onset Muscle Soreness), hvor dine muskler bliver ømme nogle timer efter træningen, eller måske dagen efter. Det er en ganske naturlig reaktion, men den kan ikke desto mindre være til betydelig gene.

Du har sikkert også hørt folk sige noget i retning af `Jo mere, du bruger dine kræfter, desto flere kræfter får du´ (og nogen har måske spøgende tilføjet, at med penge forholder det sig omvendt!). Det er bestemt også sandt, men mange tænker måske ikke i tilstrækkelig grad over, hvor vigtig, restitution er. Det er, når du hviler ud efter fysisk aktivitet, at dine muskler bliver stærkere. Tilstrækkelig og effektiv restitution er derfor alfa og omega.

Fra Muc-Off kommer Amino Recovery Balm, en creme, som er udviklet med det formål at forebygge muskel-ømhed efter fysisk aktivitet.  Cremen smøres direkte på musklerne, under eller lige før cykelturen (eller anden fysisk aktivitet), hvorefter den hurtigt trænger ind i musklerne, hvor den booster celle-hydreringen, og øger niveauet af den naturligt forekommende aminosyre glutamin i musklerne. Dette højner energi-niveauet, og fremmer restitueringen. Samtidig har cremen en behagelig, kølende effekt på dine trætte og ophedede muskler, så de lettere kan slappe af, og hurtigere kommer sig efter strabadserne.

Cremen er meget skånsom overfor huden. Den er baseret på vegetabilske ingredienser, og ingen af indholdsstofferne optræder på WADAs liste over dopingstoffer. Du kan derfor trygt bruge Muc-off Amino Recovery Balm i forbindelse med konkurrencer, hvor der foretages dopingtest.

Plej dine muskler med Muc-Off Amino Recovery Balm, og reducér dine DOMS betydeligt!