MUC-OFF Luxury Chamois Cream 250 ml

DKK 289,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk pleje til din hud
2. Fri for parabener og toksiner
3. Baseret på aloe vera, sheasmør og solsikkeolie

Når du cykler I al slags vind og vejr, og måske endda meget lange etaper, bliver din hud udsat for hårde prøvelser. Vi kender alle til sadelsår/gnavsår. Og vind og regn kan også udtørre din ansigtshud, så du i værste fald kan ende med at få eksem.

Man kan derfor sige, at det ikke kun er din cykel, der skal smøres grundigt. Din hud kan også trænge til smørelse!

Der er altid god grund til at passe godt på sin hud. Det gælder også, når man er cykel-entusiast. Det ved folkene hos den verdenskendte producent Muc-Off. Derfor har de skabt den eksklusive hudcreme, der har fået det prangende navn Luxury Chamois Cream.  
Her får du virkelig en creme, der gør underværker for din hud! Cremen trænger dybt ind i huden, hvor den mindsker friktion, og giver en behagelig, let kølende effekt.

Luxury Chamois Cream indeholder bl.a. sheasmør og troldnød (witch hazel), og er i øvrigt helt fri for parabener og andre potentielt skadelige kemiske stoffer. Desuden indeholder cremen bl.a. aloe vera, og har en anti-bakteriel virkning.

Cremen danner en beskyttende barriere, der holder din hud i orden i timevis, uanset, om du kører på landevej eller i skoven. Og når du undgår sadelsår og lignende ubehageligheder, bliver du hurtigere klatr til næste cykeltur. Resultatet er en mere effektiv cykel-træning. Og det er jo, i bund og grund det, det hele handler om.

Tilbage er kun at sige farvel til sadelsår og andre hudproblemer, og så i øvrigt ønske god cykling fremover!