MUC-OFF X-3 Dirty Chain Machine

DKK 319,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Nem og effektiv rensning og smøring af cykelkæder
2. Din kæde holder længere
3. Leveres med biologisk nedbrydelig Drivetrain Cleaner

Hvis du holder af at cykle, så ved du også, at kæden er noget af det vigtigste på din cykel. Uden en god kæde cykler du dårligt, og i værste fald kan du slet ikke cykle nogen steder!

Cykelkæder koster penge, præcis som alle andre dele på din cykel. Det kan derfor godt betale sig at rengøre og pleje kæden grundigt, så de holder længst muligt.

Med den innovative X-3 Dirty Chain Machine fra den anerkendte producent Muc-Off kan du, nemt og hurtigt, foretage en effektiv dybde-rensning af din kæde. Maskinen leveres inklusive en flaske Bio Drivetrain Cleaner Dette produkt kan også købes separat, og bruges direkte på kæden.

Du placerer, ganske enkelt, maskinen omkring kæden, hvorefter, du drypper Muc-Off Drivetrain Cleaner ind i maskinens dertil indrettede kammer. Så kører du pedalerne baglæns. 2-3 gange er som regel nok. Kæden kører nu rundt inde i maskinen, og kombinationen af væsken og maskinens 120 kontaktpunkter rengør og smører nu kæden, så den kommer til at fremstå skinnede ren og velsmurt. Nemmere kan det næsten ikke være.

Til sidst drypper væsken ned i et separat kammer, så du kan tømme maskinen for væske, og rengøre den, så den er klar til næste gang, din kæde trænger til rengøring.

Og så må vi ikke glemme, at X-3 Dirty Chain Machine er ganske billig. Kun 235 kr. for hele sættet. Det tjener du hurtigt ind, når man tænker på, at din kæde kommer til at holde meget længere. Og hvis du køber en ekstra flaske Drivetrain Cleaner med, så prisen kommer over 299 kr., giver vi endda gratis fragt.

Muc-Off Drivetrain Cleaner er i øvrigt 100% biologisk nedbrydeligt. Dermed er din samvittighed lige så skinnede ren, som din kæde bliver!