MUC-OFF Bio Chain Doc 400 ml

DKK 289,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Prisvindende produkt
2. Renser og smører din kæde på 19 sekunder
3. Biologisk nedbrydeligt produkt

Som vi så tit har sagt, her hos Cykler.dk, så er kæden enhver cyklists bedste ven. Det kan derfor godt betale sig at passe godt på den. Cykelkæder er trods alt ikke gratis (selv om vi tilbyder både kæder og alt andet til cykelturen, til favorable priser!). Og uanset, om du er landevejsrytter, MTB-entusiast, eller om du brænder for XC racing, så er én ting helt sikkert: Din kæde vil blive udsat for vand og snavs, som vil sætte sig på kæden, og gøre den træg, hvilket hurtigt vil forringe både din performance og din generelle cykel-oplevelse. Det går hurtigt hen og bliver rigtig træls, for nu at bruge et godt, jysk udtryk!

Men til alt held har vi producenten Muc-Off, der endnu engang er klar med et fantastisk produkt til at rengøre, smøre og beskytte din kæde mod alt, hvad de danske vejr- og vejforhold kan udsætte den for!

Chain Doc er en smart, lille maskine, specielt designet til at rengøre og pleje din kæde, på en både nem og miljøvenlig måde. Chain Doc leveres med 400 ml af Muc-Offs egen, biologisk nedbrydelige Chain Cleaner, som bruges sammen med maskinen.

Sådan gør du:

•Placér cyklen i opretstående position
•Indstil kæden, så den er så stram som mulig
•Anbring Chain Doc omkring kæden, og sprøjt Chain Cleaner ind, imens du bevæger pedalerne baglæns 2-3 gange. Bevæg pedalerne baglæns endnu 2-3 omgange, uden at sprøjte mere af produktet ind
•Rengør kæden grundigt med rent vand

Din kæde bliver nu rengjort af de kraftige børster i Chain Doc, og af den Chain Cleaner, som du sprøjter ind. Og det hele behøver faktisk ikke tage mere end 19 sekunder!

Som nævnt er Chain Cleaner et fuldt biologisk nedbrydeligt produkt. Så du behøver bestemt ikke have dårlig samvittighed overfor miljøet, når du bruger det.
Hos Cykler.dk elsker vi gode, miljøvenlige rengørings- og plejemidler. Derfor anbefaler vi med stolthed Muc-Off til vore kunder.