DKK 109,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Langvarig beskyttelse og smøring af kæden
2. Perfekt til våde og mudrede forhold
3. 100% biologisk nedbrydelig

Vi kan sagtens blive enige om, at det er fedt at give den fuld gas på MTB-sporet. Du drøner afsted, og konkurrenterne ser ikke andet end mudderet, der sprøjter fra dit bagdæk. Når du kommer hjem, tager du et bad, lægger dit cykeltøj til vask, sørger for at spise godt, og bruger måske en creme til dine ømme muskler.

Men har du tænkt på, at din kæde bliver udsat for de samme belastninger som du selv? Det er kæden, der skal sørge for, at kraften fra dine mange tusind tråd i pedalerne bliver overført til hjulene. Uden en god og velsmurt kæde kan glæden ved en cykeltur ligge på et meget lille sted.

Der er derfor al mulig grund til at anskaffe sig noget god kæde-smørelse. Og nu kan du få den fantastiske Muc-Off Wet Lube i en større flaske, med hele 120 ml! Dels falder den store flaske billigere ud, og dels sparer du noget emballage, idet der bruges meget mindre plastik til at lave en stor flaske end til flere små.

Sådan gør du:
•Rengør kæden grundigt, før produktet påføres
•Sørg for, at kæden er helt tør
•Dryp en moderat mængde Wet Lube på kæden, imens du kører pedalerne baglæns
•Tør evt. overskydende produkt af med en ren, tør klud

Muc-Off Wet Lube er designet specielt til at blive brugt under våde, mudrede forhold. Den trænger dybt ind mellem kædens led, og giver langvarig smøring og beskyttelse, så din cykeltur bliver en ren fornøjelse.

Endvidere er Muc-Off Wet Lube 100% biologisk nedbrydeligt. Når du køber den store flaske Muc-Off Wet Lube, gør du derfor noget godt, både for din kæde, for miljøet og for din pengepung.