MUC-OFF Bio Drivetrain Cleaner 500 ml

DKK 169,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Renser og plejer din kæde
2. Meget nem at anvende
3. Fuldt biologisk nedbrydelig

Det siger næsten sig selv: Når du cykler, betyder din kæde alt. Uden kæden kommer du ingen vegne.
Det kan derfor godt betale sig at passe godt på din kæde. Så kører du bedre, og på længere sigt sparer du penge, fordi en kæde, der bliver vedligeholdt, holder længere. En kæde, der er tør og rusten, fungerer dårligt. Vi anbefaler derfor, at du anskaffer dig et godt pleje- og smøremiddel til kæden på din cykel.

Og netop til det formål at smøre og beskytte din kæde, ha det anerkendte firma Muc-Off udviklet Bio Drivetrain Cleaner. Her er der tale om et moderne rengørings og plejemiddel, som kan sprøjtes direkte på kæden. Produktet kan dog også bruges sammen med den innovative Muc-off X-3 Dirty Chain Machine. Sidstnævnte giver en virkelig dybt-gående rensning af kæden.
[Fremgangsmåden er som følger
•Ryst sprayflasken kraftigt
•Spray produktet ud over hele drivlinjen, herunder kæderinge, kæde, kassette, samt for- og/eller bagskifter
•Lad det sidde i op til et minut, og skrub let med en børste (hvis du bruger X-3 Dirty Chain Machine, så sprøjt produktet ind i maskinen)
•Skyl efter med rent vand, og sørg for, at der ikke sidder rester af produktet tilbage
•Påfør Muc-Off Bike Protect, for at fjerne evt. overskydende fugt, før du slutter af med et smøremiddel

Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner er fuldt biologisk nedbrydeligt. I det hele taget er miljøvenlighed noget, som Muc-Off prioriterer højt. Du kan derfor med god samvittighed anvende Muc-Offs produkter til at rengøre og pleje din cykel. Naturen vil takke dig!