Herrecykler - HER finder du din nye cykel!

Hvilke typer og mærker af herrecykler fører I?


Vi fører mange af de mest populære mærker. Og her kan du altid gøre en god handel. Vores udvalg af herrecykler er meget stort, lige fra de ganske billige herrecykler til nogle af de dyreste. Og alle vores cykler er af fin kvalitet.
Vi har alle slags herrecykler, lige fra den klassiske hverdagscykel, fra f.eks. Batavus eller NORDEN, over de smarte citybikes til de lynhurtige racere og de super seje mountainbikes. Her hedder mærkerne f.eks. Cube, Trek
og Specialized. Hvis man ønsker en cykel, der kan (næsten) det hele, kan man overveje en hybridcykel eller en gravelbike. Og så er der jo elcyklerne, som er blevet vældigt populære i de senere år.

Klassiske elcykler af høj kvalitet


Ønsker du en klassisk elcykel, kan vi anbefale Batavus, NORDEN, E-Fly eller Sparta. Sidstnævnte er et hæderkronet hollandsk mærke, som vi fornylig har fået forhandling af. Når det gælder elektriske citybikes og mountainbikes, kan både CUBE, Trek og Specialized være med.

Hvilken herrecykel skal jeg vælge?


Ingen mennesker har helt de samme behov. Det gælder også, når vi snakker cykler. Før du hiver Dankortet frem, og bestiller en ny cykel, bør du tænke over, hvad cyklen skal bruges til.

Den klassiske herrecykel


Skal du hovedsageligt benytte cyklen i byen? Og kan du godt lide klassisk design? Så taler meget for, at du skal have en klassisk herrecykel. Her kommer mærker som Batavus og NORDEN på tale. Batavus cyklerne fremstilles i Holland, og de cykler, som er tiltænkt det danske marked, er designet specielt til danske forhold.

Både NORDEN og Batavus laver flotte klassiske herrecykler af fremragende kvalitet. Her er der tale om to populære mærker. Uanset, hvad du vælger, få du en god herrecykel, som kan holde i mange år. Hvad du foretrækker, afhænger af dine personlige præferencer.

For en traditionel herrecykel er det typiske stelmateriale aluminium, men er dog også mulighed for at få en herrecykel med stel i stål.

Citybikes og racercykler


Skal din cykel også bruges til en rask tur på landevejen nu og da? Så kan en citybike være et godt bud. Hvis der derimod lever for den meget sporty landevejscykling (måske til deltagelse i konkurrencer), skal du naturligvis have en ægte racer. Her hedder mærkerne f.eks. Trek og Specialized. Cube er, med fuld ret, mest kendt for sine mountainbikes, men man skal dog heller ikke undervurdere deres racercykler.

MTB´er og gravelbikes


En mountainbike er naturligvis skabt til kørsel i terrænet/i skoven. Men den kan så sandelig også begå sig på asfalt. Det er ikke uden grund, at mange cykelbude kører på mountainbikes.

Cube laver MTB´er af høj kvalitet


De fleste større mærker har særdeles gode MTB´er i deres sortiment. Her hos Cykler.dk mærker vi imidlertid tydeligt, at mange af vore tilbagevendende kunder sværger til Cube. Og det er ikke så sært, for Cubes produkter er kendetegnet ved, at du får særdeles meget for pengene.

Jeg pendler til og fra job. Hvad skal jeg køre på?


Til pendleren kan f.eks. gravelbikes eller hybridcykler anbefales. Fordelen ved en gravelbike er, at det nok er den mest alsidige type cykel, der findes. Den er hurtig på asfalt, og særdeles habil på grus. Unikke køreegenskaber kendetegner disse lækre kvalitetscykler. Desuden kan der monteres masser af ekstraudstyr på en gravelbike.

Elcykler er in!


Og så kommer vi til elcyklerne, som efterhånden fås i alle afskygninger, og fra mange forskellige producenter. Og nej, man er ikke doven eller en snydepels, fordi man vælger en elcykel. Man får nemlig stadig motion, idet motoren kun hjælper til, når man selv træder i pedalerne.  Sådan foreskriver dansk lov, at det skal være. Elmotoren skal desuden slå fra, når elcyklen når op på 25 km/t.

Sæt et barnesæde på cyklen


Har du behov for at have et barn med på cyklen? Så sæt en cykelstol på bagagebæreren. Så er der basis for mange skønne cykelture, hvor både du og junior for frisk luft, og mange fælles oplevelser.

Hvordan finder jeg den rigtige stelstørrelse?


Ved hjælp af Cykler.dks størrelsesguide kan du let finde den stelstørrelse, der passer til dig. Har du problemer med at finde den rigtige størrelse? Så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne med at finde det bedste match, når det gælder cykelstørrelse.

Hvorfor skal jeg handle hos Cykler.dk?


Cykler.dk er den største cykelbutik i Vestjylland, og fører mange forskellige modeller af herrecykler, fra en lang række af de mest populære mærker. Vores udvalg af herrecykler er stort. Vi hr mange års erfaring i branchen, og råder over et stort, moderne værksted, med mange særdeles veluddannede cykelteknikere, som står klar til at hjælpe og rådgive dig, på enhver måde. Alle vores ansatte lever og ånder for cykling, og vil gøre alt for at du får en god herrecykel at cykle på.

Hvilket antal gear skal en ny herrecykel have?


Og skal det være indvendige eller udvendige gear? Alle cykler har i dag gear. Men det kan godt være en hel videnskab at hitte ud af, hvor mange gear, man har brug for.

Hvis du primært skal cykle i byen, er antal gear måske ikke af afgørende betydning. De fleste herrecykler til hverdagsbrug har typisk indvendige gear, og en del af dem har 7 af slagsen. Så har du altid et passende gear at køre i. Fordelen ved indvendige gear er endvidere, at de er forholdsvist lette at vedligeholde, i forhold til en herrecykel med udvendig geargruppe.

Prisgaranti og fri fragt


Cykler.dk giver desuden prisgaranti. Hvis du kan finde præcis Og når du køber en ny cykel hos os, leveres den i fuldt samlet tilstand, og det endda ganske gratis! Du behøver bare pakke cyklen ud, og så er du klar til at hoppe i sadlen!

Om Cykler.dk


Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr, såsom cykellygter, håndtag, beklædning, og snart sagt alt andet tilbehør til din herrecykel. Find din nye herrecykel her.
Vi har et stort udvalg, fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og, ikke mindst, billige kvalitets børnecykler.

Køb din nye herrecykel hos Cykler.dk!


Hvis du skal købe en ny cykel, så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til det bedste match. Her kan du helt sikkert finde Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet! Kontakt os pr. mail eller telefon, eller besøg vores fysiske butik i Lemvig. Det er her, du finder din næste herrecykel!

Kundeservice


Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider: Mandag 9.00 - 17.00 Tirsdag 9.00 - 17.00 Onsdag 9.00 - 17.00 Torsdag 9.00 - 17.00 Fredag 9.00 - 17.00

Kontakt


+45 77 34 08 18Følg os på facebookFølg os på instagram
Cykler.dk holdet, Storegade 27 7620 Lemvig 77340818 info@cykler.dk