Herrecykler - HER finder du din nye cykel!

Hvilke typer og mærker af herrecykler fører I?
Vi har alle slags herrecykler, lige fra den klassiske hverdagscykel, fra f.eks. Batavus eller Norden, over de smarte citybikes til de lynhurtige racere og de super seje mountainbikes. Her hedder mærkerne f.eks. CUBE, Trek og Specialized. Hvis man ønsker en cykel, der kan (næsten) det hele, kan man overveje en hybridcykel eller en gravelbike.
Og så er der jo elcyklerne, som er blevet vældigt populære i de senere år. Ønsker du en klassisk elcykel, kan vi anbefale Batavus, Norden, E-Fly eller Sparta. Sidstnævnte er et hæderkronet hollandsk mærke, som vi fornylig har fået forhandling af. Når det gælder elektriske citybikes og mountainbikes, kan både CUBE, Trek og Specialized være med.

Hvilken herrecykel skal jeg vælge?
Ingen mennesker har helt de samme behov. Det gælder også, når vi snakker cykler. Før du hiver Dankortet frem, og bestiller en ny cykel, bør du tænke over, hvad cyklen skal bruges til. Cykler du hovedsageligt i byen? Og kan du godt lide klassisk design? Så taler meget for, at du skal have en klassisk herrecykel. Her kommer mærker som Batavus og Norden på tale.

Skal din cykel også bruges til en rask tur på landevejen nu og da? Så kan en herre-citybike være et godt bud. Hvis der derimod lever for den meget sporty landevejscykling, skal du naturligvis have en ægte racer. Her hedder mærkerne f.eks. Trek og Specialized. CUBE er, med fuld ret, mest kendt for sine mountainbikes, men man skal dog heller ikke undervurdere deres racercykler.

Mountainbiken er naturligvis skabt til kørsel i terrænet. Men den kan så sandelig også begå sig på asfalt. Det er ikke uden grund, at mange cykelbude kører på mountainbikes. De fleste større mærker har særdeles gode MTB´er i deres sortiment. Her hos Cykler.dk mærker vi imidlertid tydeligt, at mange af vore tilbagevendende kunder sværger til CUBE. Og det er ikke så sært, for CUBEs produkter er kendetegnet ved, at du får særdeles meget for pengene.

Til pendleren kan f.eks. gravelbikes eller hybridcykler anbefales.

Og så kommer vi til elcyklerne, som efterhånden fås i alle afskygninger, og fra mange forskellige producenter. Og nej, man er ikke doven eller en snydepels, fordi man vælger en elcykel. Man får nemlig stadig motion, idet motoren kun hjælper til, når man selv træder i pedalerne.  

Hvorfor skal jeg handle hos Cykler.dk?
Cykler.dk er den største cykelbutik i Vestjylland. Vi hr mange års erfaring i branchen, og råder over et stort, moderne værksted, med mange særdeles veluddannede cykelteknikere, som står klar til at hjælpe og rådgive dig, på enhver måde. Alle vore ansatte lever og ånder for cykling.

Cykler.dk giver desuden prisgaranti. Og når du køber en ny cykel hos os, leveres den i fuldt samlet tilstand, og det endda ganske gratis! Du behøver bare pakke cyklen ud, og så er du klar til at hoppe i sadlen!