Før DKK 339,00
DKK 289,00
SparDKK 50,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Bedste punkteringsbeskyttelse på markedet
2. 120 TPI (Threads Per Inch)
3. Godt vejgreb, og lav rullemodstand

Alle landevejsryttere kender situationen, hvor man drøner ud ad den endeløse landevej. Alt er helt fint – Indtil et dæk pludselig er fladt! Så ønsker man, at man havde haft et dæk med optimal punkteringsbeskyttelse. Og sådan et dæk kan du nu endelig få!

Fra amerikanske Specialized kommer All Condition Armadillo Elite. Og vi må sige, at du får svært ved at finde et foldedæk med bedre punkteringsbeskyttelse. Armadillo betyder bæltedyr. Og ligesom dette særprægede amerikanske dyr har et læder-agtigt skjold, der beskytter det med rifter fra torne og svirpende grene, er All Condition Armadillo Elite dækkene udstyret med et indlæg, der gør dem meget modstandsdygtige overfor punkteringer. Forskellen er bare, at hvor bæltedyret har sit skjold yderst, ligger Armadillo-indlægget under selve gummiet. Gummiblandingen hedder GRIPTON, og er udviklet af Specialized selv.

Men dette dæk kan andet end at holde punkteringerne på afstand. Som navnet antyder, giver det fantastisk trækkraft, under alle forhold. Det skyldes bl.a. et helt nyt, innovativt slidbane-mønster. Dertil kommer at rullemodstanden er meget lav.

Specialized siger selv, at All Condition Armadillo Elite er det bedste punkeringsbeskyttede high performance landevejsdæk, firmaet har lavet til dato. Og hos Cykler.dk er vi tilbøjelige til at give dem ret. Et er i hvert fald sikkert: Specialized All Condition Armadillo Elite kombinerer fantastisk punkteringsbeskyttelse med køreegenskaber, der overgår dem, man finder hos mange racer-dæk af konkurrerende fabrikater. Med disse dæk på din cykel, kan du indtage alverdens landeveje, i sikker forvisning om, at du er særdeles godt beskyttet mod punkteringer.