Før DKK 639,00
DKK 575,00
SparDKK 64,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Blandt de hurtigste og letteste endurance-dæk på markedet
2. Ny, optimeret Gripton T2/T5 gummiblanding
3. Enestående punkteringsbeskyttelse

Når du lever og ånder for at køre langt og hurtigt, og måske endda gerne vil vinde nogle løb, er kun de bedste dæk gode nok. Og det ved folkene hos Specialized.

Det nyeste medlem af den eksklusive familie af S-Works dæk hedder Mondo. Og vi må sige, at dette dæk sætter helt nye standarder, i en klasse, hvor der konstant stræbes efter perfektion.

Faktisk har Mondo hele 11% lavere rullemodstand end det dæk, der hidtil var klassens førende. Og hvem ved, måske er det lige netop det, der skal til, for at sikre dig pladsen øverst på podiet? I hvert fald bliver det praktisk talt umuligt at finde et hurtigere endurance landevejsdæk.

Vejgrebet bestemt også i orden, takket være den unikke Gripton T2/T5 gummiblanding.

Punkteringsbeskyttelsen er ligeledes i top. Det sørger den optimerede BlackBelt-punkteringsbeskyttelse for, imens Grid Race-punkteringsbeskyttelsen forebygger punkteringer ved stød og punkteringer i siderne. Hvis du så tilmed vælger at køre tubeless bliver risikoen for punkteringer forsvindende lille.

S-Works Mondo er endvidere 5% lettere end den nærmeste konkurrent, samtidig med, at der er tale om et meget slidstærkt dæk.

Selvfølgelig er det ikke dækkene alene, der vinder løb. Men med Specialized S-Works Mondo på din racercykel er du godt rullende.