Før DKK 329,00
DKK 299,00
SparDKK 30,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. De professionelles foretrukne dæk!
2. Ultra-lav rullemodstand og godt vejgreb
3. GRIPTON compound

Hvis du er ekstremt passioneret omkring landevejscykling, så stiller du uden tvivl også store krav til hver eneste komponent. Og så kender du naturligvis også til vigtigheden af at have de helt rette dæk på cyklen. Og man må virkelig sige, at der er sket, og stadig foregår, en rivende udvikling, siden de første cykeldæk så dagens lys i slutningen af 1800-tallet!

Vil du have et landevejsdæk, der er godt nok til de professionelle cykelryttere? Så er det her!

Med S-Works Turbo har folkene hos amerikanske Specialized skabt et landevejsdæk i den absolutte topklasse.

Det er næppe for meget at sige, at dette eksklusive racerdæk er det bedste i Turbo-serien. Selv siger Specialized, at det ikke alene er det bedste dæk, de har lavet, men ganske enkelt verdens bedste cykeldæk!

Specialized S-Works 24 mm fik sin ilddåb i det årlige UCI ProTour-løb Tirreno-Adriatico, hvor dette dæk vandt såvel holdtidskørsel som enkeltstart! På en 40 km enkeltstart lykkedes det at spare hele 70 sekunder, i forhold til den tidligere version af dette dæk.

Gummiblandingen er Specializeds egen, specielt udviklede GRIPTON. Denne blanding giver et fantastisk vejgreb, samtidig med at dækket reagerer lynhurtigt på de input, du giver din cykel. Så kan således komme særdeles hurtigt gennem svingene.

Når man tager i betragtning, at dette dæk kun vejer sølle 210 gram, så må man betages af den gode punkteringsbeskyttelse, som Specialized har udstyret S-Works Turbo med. Dækket er i øvrigt på hele 120 TPI (Threads Per Inch).

Køb S-Works Turbo. Så er du bedre kørende end de fleste!

Fås i 3 størrelser:
700 x 24c: 210g
700 x 26c: 220g
700 x 28c: 240g