Hvilken type cykelhåndtag har jeg brug for?


Det er næsten umuligt at svare på, før du har prøvet nogle forskellige håndtag. Ikke to par hænder er ens, og den eneste måde, hvorpå du kan finde et par håndtag, der passer til dig, er ved at prøve dig frem.

Men lad os tage et kig på nogle af de håndtag, som Cykler.dk tilbyder sine kunder!

XC racing (cykelcross) er en både fysisk og teknisk krævende sportsgren. Her kræves hurtig og præcis styring, og man kommer ud for mange bump og vibrationer, som kan give træthed i hænder og underarme.
Derfor er de smarte og funktionelle Specialized XC Race håndtag værd at se nærmere på. Med deres lækre lavprofil-design giver de en ultra-præcis styring, og det bløde skum-materiale er behageligt at holde ved, selv i flere timer ad gangen.

Den kendte producent Bontrager byder ind med en række forskellige håndtag, i varierende udformninger og prisklasser, imens Spectra håndtag tilbyder lækre, ergonomiske håndtag til rimelige priser.

Hvorfor skal jeg købe cykelhåndtag hos Cykler.dk?


Hos Cykler.dk er vi alle passionerede cykel-atleter, og ofte har vi selv afprøvet de produkter, vi sælger. Samtidig stræber vi efter at yde Danmarks bedste kundeservice.

Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe på tlf.: 77340818, maile på info@cykler.dk, eller du kan besøge vores fysiske butik i Lemvig.

Lad ikke en god handel glide dig af hænde, men køb dine cykelhåndtag hos Cykler.dk!