Før DKK 169,00
DKK 148,73
SparDKK 20,28
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Giver god kontrol over cyklen
2. Mindre træthed i hænderne
3. Fås i flere flotte farver

Du må ikke køre uden hænder på styret! Sådan har forældre, lærere og færdselsbetjente sagt til børn og unge i flere generationer. Og der er selvfølgelig en grund til, at de har sagt sådan. Et godt greb om cyklens styr betyder nemlig alt for din kontrol over cyklen. Det handler først og fremmest om sikkerhed, men så sandelig også om komfort.

Selvfølgelig er der ingen seriøse cykel-atleter, der finder på at køre uden hænder på styret. Så ville de hurtigt komme galt afsted. Men derfor betyder det stadig meget, at der sidder et par gode håndtag på cyklen. Det gælder ikke mindst, når man kører offroad, hvor vibrationer fra underlaget forplanter sig til styret. Hvis man ikke har et par gode håndtag at holde fast i, kan man opleve, at hænderne bliver trætte og anspændte.

Det er ikke nogen hemmelighed, at XC racing er en krævende sport. Her er der behov for koncentration og selvtillid. Og ikke mindst skal du kunne stole på, at du har fuld kontrol over din cykel.

Specialized har designet disse smukke og funktionelle håndtag specielt til XC racing. Det lækre lavprofil-design giver dig optimal kontrol over cyklen. Og silikone/skum-materialet går håndtagene behagelige at holde ved, selv mange timer ad gangen. Det betyder mindre træthed på de lange etaper.            

Specialized XC Race håndtagene fås i to dimensioner (30 eller 32 mm), og i 5 forskellige farver, så du har en god chance for at finde et par håndtag, der passer til din cykel.  Med XC Race håndtagene fra Specialized har du, bogstaveligt talt, et godt greb om begivenhederne, når du cykler!