Trek Marlin 8 Gen 2
Før DKK 8.199,00
Fås i 2 farver
Specialized Rockhopper - 2021
Før DKK 5.099,00
Fås i 4 farver
Trek Roscoe 6
Fås i 3 farver
Trek Roscoe 7
Fås i 3 farver
Trek Roscoe 8
Fås i 2 farver
Cube Acid - 2022
Fås i 2 farver
Cube Analog - 2022
Før DKK 7.599,00
Fås i 2 farver
Specialized Rockhopper Sport - 2022
Før DKK 6.099,00
Fås i 5 farver
Trek X-Caliber 9
Fås i 3 farver
Trek X-Caliber 8
Fås i 3 farver
Specialized Rockhopper Comp - 2022
Før DKK 6.699,00
Fås i 4 farver
Trek Wahoo 26
Før DKK 4.199,00
Fås i 5 farver
Trek Wahoo 20
Fås i 5 farver
Trek Roscoe 9
Fås i 2 farver
Cube Aim Pro
Før DKK 5.799,00
Fås i 2 farver
Cube Aim EX
Før DKK 6.799,00
Fås i 2 farver
Cube Aim Race
Før DKK 6.199,00
Fås i 2 farver
Cube Aim
Fås i 2 farver
Cube Acid
Fås i 2 farver
Cube Analog
Fås i 2 farver
Cube Attention SLX
Fås i 2 farver
Cube Access WS Pro
Fås i 2 farver
Cube Acid 200
Fås i 3 farver

Hvorfor skal jeg købe en børne-MTB til mit barn?

Måske tænker du ikke at en MTB til dit barn er det oplagte valg, men udover, at MTB-sport er både sundt, sjovt, action-fyldt og miljøvenligt, så er en MTB en god og solid cykel, som også er særdeles anvendelig på asfalt. En mountainbike kan sagtens udstyres med skærme, lygter, støtteben og lås. Så har barnet sit eget transportmiddel, og behøver ikke blive kørt til og fra skole, fritidsaktiviteter mm. Det er godt, både for barnet, for miljøet og for forældrenes økonomi.

Derudover er børne mountainbikes ideelle til at introducere børn til mountainbiking og cykelsporten generelt. De giver børn mulighed for at udforske naturen, være aktive og udvikle vigtige færdigheder som , koordination, styrke og balance, hvilket er nemmere for dem på de brede dæk en mountainbike har i forhold til almindelig børnecykler. Og så er mountainbikes gode i al slags vejr.

Mountainbike er ikke kun en fysisk udfordrende aktivitet, det er også en fantastisk måde for børn at opbygge selvtillid og lære at overvinde forhindringer. Med en børne mountainbike kan dit barn nyde den spændende følelse af at køre på stier, udfordre sig selv og have det sjovt på samme tid. Det er aldrig for tidligt at lade dem finde cykelglæden.Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en MTB til mit barn?


Som forælder lægger du naturligvis vægt på, at den cykel, dit barn kører på, er sikker. Sikkerhed handler om mange ting, når vi snakker cykling. Der er mange forskellige stelstørrelser, og det er vigtigt at finde den rette cykel som passer til dit barn, dvs., at den skal have en passende størrelse. Brug evt. Cykler.dks størrelsesguide.

Gearingen skal også være i orden. En børne-MTB kan have fra 3 til 24 gear, så der er noget at vælge imellem. Cykler med få gear er typisk velegnede til mindre børn, imens mange teenagers sagtens kan håndtere flere gear. Bremserne er naturligvis noget af det vigtigste på cyklen.

Mountainbikes til de yngste vil typisk være udstyret med traditionelle fælgbremser, imens mekaniske eller hydrauliske skivebremser bruges til cykler til de lidt ældre. Fordelen ved skivebremser er, at de giver en helt anden bremsekraft end fælgbremserne, ikke mindst når føret er vådt/glat.Hvilke mærker af børne-MTB´er kan jeg købe hos Cykler.dk?


Mærkerne er typisk de samme, som når vi snakker MTB´er til voksne. Der er tale om gode, velkendte navne, såsom CUBE , Trek og Specialized. Især CUBE er, for mange danskere, nærmest blevet synonymt med `Mountainbike´. Og det forstår vi godt, for når man køber en CUBE, får man en cykel, hvor kvaliteten står i et særdeles fornuftigt forhold til prisen. Vi mærker da også tydeligt, at mange af vore tilbagevendende kunder spørger efter CUBE, hver gang, de skal have ny cykel. Og barnet kan faktisk starte på en Cubie løbecykel, og så fortsætte med at køre på CUBE, hele livet igennem!Cykler.dk er stedet, hvor nye MTB-ryttere bliver til!


Hos Cykler.dk er vi altid klar med råd og vejledning vedrørende cykler. Vi kan kontaktes på e-mail: info@cykler.dk, eller på tlf. 77340818. Bestil en børne-MTB her på siden, eller tag dit barn med til vores fysiske butik i Lemvig. Så finder vi lige præcis den cykel, der sætter din lille MTB-rytters sjæl i brand!OFTE STILLEDE SPØRGSMÅLHVORDAN KAN JEG SIKRE, AT MIN BØRNE MOUNTAINBIKE ER SIKKER AT BRUGE?

For at sikre, at din børne mountainbike er sikker at bruge, er der nogle forholdsregler, du kan tage. Sørg for at have korrekt pasform og justering af cyklen, herunder sadelhøjde, så de kan nå jorden, og styrehøjde. Tjek regelmæssigt bremser, kæde og dæk for slid eller skader. Sørg for, at dit barn altid bærer en godkendt cykelhjelm og anden passende beskyttelse som albue- og knæpuder.

Derudover er det altid godt at undervise dit barn i grundlæggende cykelsikkerhed og opmuntrer dem til at cykle på sikre stier og bruge korrekt signalering og adfærd i trafikken.HVORDAN KAN JEG VEDLIGEHOLDE MIN BØRNE MOUNTAINBIKE?

For at opretholde ydeevnen og sikkerheden på din børne mountainbike, og børne cykel generelt, er der nogle vedligeholdelsesrutiner, du kan følge.

Regelmæssigt inspicér cyklen for løse eller beskadigede dele, og stram eventuelle løse bolte eller møtrikker. Smør kæden regelmæssigt og hold den ren for at forhindre rust og slid. Tjek bremserne for korrekt funktion og juster efter behov. Sørg for, at dækkene er korrekt oppumpede og uden buler eller skader. Hvis du er usikker på vedligeholdelsesrutinerne, kan du altid søge råd fra en cykelhandler.ER DET VIGTIGT MED STØDDÆMPERE PÅ EN BØRNE MOUNTAINBIKE?

Støddæmpere er ikke afgørende for en børne mountainbike, men de kan være nyttige, hvis dit barn primært vil køre på ujævnt terræn som skovstier og bjergskråninger. Støddæmpere hjælper med at absorbere stød og gør turen mere komfortabel. Hvis dit barn hovedsageligt vil cykle på fladt terræn som asfalt eller grusveje, kan en cykel uden støddæmpere være mere passende, da det kan gøre cyklen lettere og mere effektiv.